Betöltés...

Kecskemét-Kadafalván, 110m2-es nappali+3 szobás GARÁZSOS, 900 m2-es PARKOSÍTOTT telken,cs.ház eladó!

Ár: 95.000.000 Ft


Ha már tudják, hogy életformájukhoz a könnyed, fiatalos stílus illik leginkább, akkor ez az ingatlan az Önök OTTHONA. 

De ha angol, esetleg francia vidéki stílusban gondolkodnak, akkor ez az ingatlan is az Önök OTTHONA.

Mivel az ingatlan kialakítása nem kötött stílusú, az összeválogatott bútorok segítségével a letisztult, minimál, esetleg a rusztikus vintage atmoszféra is könnyen kialakítható. De a stílusok keverése megteremtheti az eklektikus lakberendezés kialakításának lehetőségét is. A házhoz tartozó kertben a későbbiek során zöld oázisokat hozhatnak létre. De ha most tekintenek végig a fiatal ágyások, bokrok mentén, láhatóan jó keretül szolgálnak a hatalmas területen elterülő pázsitnak. Később utakkal, kerti csapásokkal szekcionálhatják a kert teljes területét. Otthoni welnes lehetőségét rejti magában a terasz védett szegletében fellelhető infra szauna.

A kert közepén található pergolás kiülő nem a lakás és még nem is a kert, egyedi kialakítása azonban egyértelművé teszi mindenki számára, mennyire kényelmes, szellős, mégis védett területe a hatalmas kertnek.

 

Ez az ingatlan keresi új lakóját Kecskemét ÚJ ÉPÍTÉSŰ városrészében. Az ingatlan 110m2-es nappali+3 szobás. GARÁZSOS. 900 m2-es PARKOSÍTOTT, teljesen körbekerített telken taláható. A 2014-ben épült családi ház, minőségi fa, hő- és hangszigetelt üvegezésű fanyílászáróval, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelt. Mivel a ház jól szigetelt, így a téli időszakban nagyon alacsony rezsivel fenntartható. Bár a fatüzelésű kályha abszolut ideillő darabnak számít, a fával megrakott kosárka a "vissza a természethez" hangulatot idézi. A homokkő utánzatú hidegburkolat semleges hátteret kínál az antik jellegű konyhabútornak és a réz fogantyúknak. Az amerikai konyhás nappali mellett 3 db hálószoba, egy háztartási helyiség is kialakításra került, mely kiválóan funkcionálhat gardróbként is. A fürdőszobában külön kád és tusoló lett kiépítve. A wc külön helyiségben található. A nappaliból nyíló terasz közvetlen kertlapcsolatot teremt, de idővel a fedett terasz akár be is építhető.

Ajánlom Önöknek ezt az ingatlant, hiszen kellő szeretettel, Önök számára is saját ízlésre szabott ékszerdobozzá válhat.  

Irányár:95M;  

érd: 0630/9594-299; 
Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni! További kínálatunkat tekintse meg az ablakingatlan weboldalán.


Tulajdonságok
Település: Kecskemét
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 900
Épület hasznos területe (m2) : 110
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.28
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Kecskemét-Kadafalván, 110m2-es nappali+3 szobás GARÁZSOS, 900 m2-es PARKOSÍTOTT telken,cs.ház eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Ablak Ingatlanközvetítő