Betöltés...

Eladó napelemes családi ház, gyönyörű udvarral Lajosmizsén - Lajosmizse

Ár: 76.000.000 Ft

Eladó Lajosmizsén kiváló műszaki tartalommal épült családi ház, DUPLA garázzsal, NAPELEMMEL, FELÚJÍTOTT FÜRDŐVEL, gyönyörűen parkosított udvarral!Jelenlegi Tulajdonosok saját részre építették 2002-ben otthonukat amit azóta is gondos szívvel újítottak évről évre!Fűtésrendszer alacsony fenntartási költségekkel bír a hőtárolós vegyes tüzelésű kazán és a gáz-cirkó fűtésrendszer miatt, illetve a pár éve kiépített 6,6 kW -os napelemrendszer ami a villanyszámlát kinullázza!Az 1084 m2-es telek teljesen intim, automatizált locsolással, dísznövényekkel, kerti pergolával megálmodott, illetve a térkövezett autóbejáró több jármű parkolására biztosít lehetőséget a 60 m2-es DUPLA GARÁZS mellett!Az ingatlanban található öt hálószoba és tágas nappali a földszinten és az emeleten is, így bőven van hely a nagyobb családok számára is. A nappali, konyha és étkező egy légtérben helyezkedik el, ahol a tölgyfa konyhabútor és a gépesítés gondoskodik a kényelmes és stílusos életvitelről. Az otthon melegét gyönyörű világos, tágas terek és a prémium minőségű ajtók és hőszigetelt üvegezésű ablakok teszik teljessé.Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik a nyugalom és a természet közelsége mellett sem szeretnének lemondani a modern, kényelmes élet stílusáról.

A ház extra szolgáltatásai közé tartozik a klimatizálás, két fürdőszoba, külön illemhelyiség, gardrób beépített bútorokkal, szélessávú internet kapcsolat, és a lehetőség, hogy akár bútorozottan is megvásárolható legyen. Az ingatlan 3 fázisú árammal, biztosítva ezzel a modern és gondtalan otthoni életet.

A kert kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottak a részletekre: automatikus öntözőrendszer, parkosított udvar, kerti szaletli és térkövezett udvar teszik kellemessé a kint tartózkodást. A vízellátáshoz fúrott kút áll rendelkezésre, az ipari áram pedig biztosítja a nagyobb villamos teljesítmény igényt.

Biztonsági szempontból a ház kiemelkedően fel van szerelve: kamerarendszerrel, riasztóval és elektromos napellenzővel ellátott terasszal várja új tulajdonosait. Az ingatlanhoz tartozik egy 104 m2-es pince is, amely akár lakhatási célra is kialakítható, tovább növelve ezzel a rendelkezésre álló teret.

76000000 Ft
Tulajdonságok
Település: Lajosmizse
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Liszt Ferenc utca
Telek nagysága (m2) : 1084
Épület hasznos területe (m2) : 200
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.05.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó napelemes családi ház, gyönyörű udvarral Lajosmizsén - Lajosmizse" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Wiskó Kft.