Betöltés...

Felső-lővereki 3 szintes családi ház eladó!

Ár: 139.900.000 Ft


A házat elsősorban gyermekes családoknak ajánlom, mert nem fukarkodik térben és bőven ki tudják ezt használni. Valamint kifejezetten jó lehetőség arra is, ha valaki az otthonának egy részében munkáját is szeretné elvégezni. A 3 szintes épület 3 külön bejárattal rendelkezik. Így több generáció is együtt élhet, egymás életterének megzavarása nélkül. A ház aljában található egy félszuterén, amit a jelenlegi tulajdonos kis és nagykereskedelmi egységként üzemeltet, ezért azt a szintet egybe nyitotta. Azonban kis ráfordítással kialakítható belőle 2 szoba, amelynek 4 db ablaka az utcára néz, konyha és a jelenlegi vizes blokk felújításával külön wc és fürdő is lehet. Bár félszuterén, mégis meg kell jegyeznünk ez az emelet is teljesen száraz. Az ingatlant nagyon világos, tágas terek jellemzik, aminek igazán pozitív hatását leginkább a téli hónapokban érezheti. A földszinten két hatalmas szobát, fürdőszobát, konyhát étkezővel és spájzot is találunk. A szobák külön nyílnak, így lehetősége van mindenkinek a családban a békés elvonulásra is. A terasz kb 12 nm-es, amelyet jelenleg a virágok téli átvészeléséhez ideiglenesen befedtek, de igény szerint kibontható, amellyel több lehetőséget teremthetünk, pl.: kiüléshez, ruhák szárításához, stb.

Fényképeken látható, hogy a szobák jó állapotban vannak, azonban esztétikai felújítással minden saját elképzelései szerint formálhatja át az épületet, amely statikailag is jó állapotban van. A tetőtéri kilátás az ingatlanból egyszerre mutatja meg a szomszédos házakat, a várost, és a zöldövezetet is. A széles erkélynek köszönhetően nemcsak a belső hőmérséklet alakul kedvezően a lakásban, hanem a levegő minősége is, hat a zajkomfortra, nem beszélve a vizuális látványról, amit biztosít. A tetőtér nappalijában is bőven van hely a gyerekek játszadozásaihoz és a pihenéshez is, ezen a szinten a szobák a tető kialakítása miatt nettó méretében kisebbek, azonban otthonosak. Ez a szint teljesen felújított, modern, több beépített szekrénnyel is rendelkezik, amellyel a tetőtér sajátosságait jól tudták felhasználni, így mindenféle alakítás nélkül is azonnal igénybevehető. A két szoba tökéletesen alkalmas, a lakótársak privát szférájának megőrzésére. Továbbá biztosítja az a nyugodt tanulást és a vizsgaidőben sem kell többed magunkkal a helyiségen osztozni. Az épület személygépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető. Az 565 nm-es telken lehetőség van békésen pihenni egyet, vagy gyerekeknek minijátszóteret kialakítani. Nyáron elfér egy kismedence, vagy egy merülő dézsa is szolgálhatja jó közérzetünket. Lehetőség van veteményesre, vagy sziklakert létrehozására is. Minden csak az új tulajdonos fantáziájától függ.  A telken egy nagy méretű garázs is elhelyezkedik, amelynek tetőrésze hasznos tér pl.: az autós alkatrészek tárolására is. A garázsba két kisebb méretű autó is beállhat egymás mögé, de amennyiben a családi autó mérete kihasználná a teret, az udvarra is beállhat a másik autóval. A meghívott vendégek pedig ingyenesen parkolhatnak az utcán, akár a ház előtt is. A telken tűzifa tárolót is kialakított a jelenlegi tulajdonos, amely a vegyes tüzelésű kazánhoz jól jön. Azonban a házban gázcsonk is van, így bármikor áttérhet az új tulajdonos a gázfűtésre is.

A ház az Önök családi fészke lehet. Hívjon fel, és egyeztessünk egy időpontot, hogy mikor nézheti meg. 

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a gyöngyszemet.


Tulajdonságok
Település: Sopron
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 565
Épület hasznos területe (m2) : 245
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Felső-lővereki 3 szintes családi ház eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Büki Immobilien