Betöltés...

Eladó 122 nm-es Új építésű Ikerház San Miguel de Salinas

Ár: 163.000 Ft

Bemutatjuk ezeket a gyönyörű sorházakat ill. ikerházakat San Miguel de Salinasban . Nagyszerű, ahogy egy friss csavarral ragadták meg a mediterrán tengerparti falvak esszenciáját. Az 54 rusztikus sorház három hálószobával és fürdőszobával, napfényes terasszal és saját telekkel, közös parkolóval a kényelem és a báj csodálatos kombinációja. A kedvező ár pedig vásárlásra csábít...
A Nordik és Rustik felszerelési csomagok közötti választás lehetőséget kínál a jövő lakóinak, hogy saját ízlésüknek és életmódjuknak megfelelően alakítsák ki terüket. A magánutcák, a közösségi terek és az egyes közösségek számára kialakított úszómedencék pedig garantálják a közösségi és kikapcsolódási hangulatot.
De ami igazán kiemelkedik, az az ezeket az otthonokat körülvevő természetes környezet. A lehetőség, hogy egy egészséges életmódot kínáló helyen élhess, távol a stressztől és a környezetszennyezéstől, igazán vonzó – úgy hangzik, mint egy igazi paradicsom!
A fejlesztés Los Altos de San Miguelben található, kilátással Torrevieja lenyűgöző sós lagúnáira és a Földközi-tengerre. Mindössze 2,5 km-re van a bájos San Miguel de Salinastól, így könnyen elérhetők olyan szolgáltatások, mint a kórházak, egyetemek, bevásárlóközpontok és strandok. Ezen kívül Torrevieja, Orihuela és San Javier városokhoz való közelsége garantálja az összes kényelmi szolgáltatás elérhetőségét. Az AP-7 autópálya közelében található Murcia, Alicante és Cartagena kevesebb mint 45 perc alatt elérhető.
Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Telek nagysága (m2) : 147
Épület hasznos területe (m2) : 122
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.08.22
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 122 nm-es Új építésű Ikerház San Miguel de Salinas" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Compra Mar S.L