Betöltés...

Eladó 93 nm-es Családi ház Mezőberény

Ár: 6.500.000 Ft

Mezőberényi tágas családi házas ajánlat! Kellemes környezetben lévő, a városközponthoz viszonylag közel elhelyezkedő, Ady Endre utcai (széles -szellős) 93 m2-es hasznos területű,   3 szobás,  tágas konyhával rendelkező vegyes cirkó fűtéses, igény szerinti modernizálásra szoruló, nyitott tornácos  régi típusú  vályogház, aminek műhelyből, kocsibeállóból és istállóból álló  közel 60 m2-es praktikusan hasznosítható mellképülettel, a végében gazdasági épület is megtalálható egy színnel.
A helyiségek aljzatbetonosak, a fűtésrendszer viszonylag új, a kazánnal együtt. A tetőszerkezet jó állapotú, a folyosó teljesen beépíthető. A vastag vályogfalak télen-nyáron kellemes klímát biztosítanak az otthon lakóinak.
A telek széles, 1969 m2-es, az első része udvar jellegű, a hátsó viszont inkább, gyümölcsösként, konyhakertként vagy egyéb művelésre ideális, esetleg legelőnek.
Az udvaron tuják és virágok találhatóak, az utca felől stabil kerítés húzódik, a házhoz betonjárda vezet, a porta elég széles és szellős, a szomszédság teljesen jó, nyugodt és barátságos. Az udvarban elegendő tér van játszónak, hintának, homokozónak és az önfeledt játéknak is, a gyerekek számára.
Tulajdoni viszonyai rendezettek, tehermentes.Térképszelvénye tökéletesen stimmel a valósággal.Internet több szolgáltató közül választható.Szomszédság probléma mentes, rendes, barátságos. Birtokba adás, fizetési feltételektől függően, megállapodás szerint.
A közelben, kajálda, óvoda, zöldséges, kisbolt, italdiszkont, étterem, kocsimosó, buszmegálló, vasútállomás, benzinkút, Penny, Tesco, a városközpont is csupán párszáz méterre van.
Érd. és megtekintés : 06-30-627-7452
Tulajdonságok
Település: Mezőberény
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 1969
Épület hasznos területe (m2) : 93
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 93 nm-es Családi ház Mezőberény" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Tóth Gabriella ingatlanok