Betöltés...

Piliscsaba, 175 m2, 175000000 HUF, 4 szoba, 1 félszoba [2005_3103]

Ár: 175.000.000 Ft

Piliscsabán, csodálatos természeti környezetben, új építésű családi házat ajánlok figyelmébe.A ház épül, befejezéséhez 2-3 hónapra van szükség.Álmodja meg ön, új otthona belső színvilágát, válaszon önnek megfelelő belső burkolatokat, belső ajtókat, álmodja meg csodaszép fürdőszobáját.

A ház prémium kategóriában épül, okos házként működik majd. A ház falai 30 -as porotherm síkra csiszolt okos téglából készülnek a legjobb hőszigetelés érdekében.A tető dupla anyag vastagságú ácsolt, csapolássokkal készül, cserépfedéssel.A homlokzaton 20 cm EPS szigetelés van.A ház gépészete hőszivattyús rendszerrel környezet tudatosan költséghatékonyan tudunk fűteni, hűteni, melegvizet előállítani.

Okos ház: egy szabványosított, nyílt protokollú rendszer, ami lehetővé teszi az épületautomatizálási funkciók integrálását. A KNX rendszer segítségével egyénileg vezérelhető a világítás, a hűtés-fűtés, a zsalúziák, valamint a levegő ki- és beáramlása minden egyes helyiségben. Egyedi igények alapján a konnektorok is vezérelhetőek, így minden egyes fogyasztó mérhető, ami segít a hatékony energiafelhasználásban. Különlegesség, hogy egyetlen kapcsolóval helységenként szabályozható a hőmérséklet érzékelés, a világítás és a redőnyök állítása. A rendszer könnyen kezelhető telefonon keresztül, és kompatibilis az Apple vagy Google Home rendszerekkel, így az otthon minden funkcióját távolról is irányíthatjuk. A kaputelefon és a riasztórendszer integrációja is megoldott, ezáltal növelve az ingatlan biztonságát és kényelmét.

A ház helyiségkiosztás: Előtér,fürdő,garázs,garderobe,kamra,konyha, mosókonyha,nappali+étkező,szoba1, szoba2,szoba3, Wc.

A telek sík, körbe kerített, alap parkosítás készül.

További kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal:
Lengyel Katalin
06 20 2515 791
Tulajdonságok
Település: Piliscsaba
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Piliscsaba eladó ház
Telek nagysága (m2) : 1169
Épület hasznos területe (m2) : 175
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 1
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Piliscsaba, 175 m2, 175000000 HUF, 4 szoba, 1 félszoba [2005_3103]" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Szőnyi Home 2020 Bt.