Betöltés...

Eladó 96m2-es Családi ház, Zsámbék

Ár: 84.900.000 Ft


Zsámbék egyik legszebb részén, az Angyalárok lakóparkban, eladó egy csendes, világos, kétszintes, 96 nm-es 4+1 félszobás ,kertes ikerház fél.
Az épület környezete különösen szép, sok fa és természet jellemzi, ugyanakkor rendezett és biztonságos környék. A ház aszfaltozott úton jól megközelíthető. A parkolást saját beálló biztosítja.
A ház elrendezése ideális, akár 4 fős család számára is kényelmes otthont biztosít.
A földszinten található egy kertkapcsolatos nappali-étkező, valamint konyha, egy kicsi dolgozószoba, előszoba, WC és egy tároló a lépcső alatt. Az emeleten 3 szoba (az egyikben beépített gardrob szekrény), fürdőszoba, külön WC és padlás feljáró található. A padlás OSB lapokkal fedett, tárolásra alkalmas.

A házhoz tartozó saját, 100 nm-es kert tájolása kiváló, a nap a kert felől reggeltől estig körbejárja a házat. A kertben egy 8 nm-es, cseréptetős faház kínál plusz tárolási lehetőséget, valamint egy minőségi, fából készült tágas féltető nyújt árnyékot és eső elöli védelmet.

A ház 2010-ben épült téglából, 5 cm vastag hőszigeteléssel. Állapota jelenleg is kiváló, kisebb esztétikai javításokat leszámítva komolyabb felújításra nem szorul.

A közelmúltban elvégzett felújítások: konyhabútor cseréje fenyőfára, munkalap csere, vizes helységek burkolatcseréje, redőnycsere.
A nyílászárók hőszigeteltek, a fűtést és a meleg vizet kombi gáz fali kazán biztosítja.

A teljes földszint padlófűtéssel ellátott, az emeleten radiátorok biztosítják a meleget. Alternatív fűtési lehetőséget kínál a nappali díszéül is szolgáló kandalló, valamint az emeleti klímaberendezés, de ezekre nem szokott szükség lenni, mert az egész ház kifűthető a rezsicsökkentési limit alatti fogyasztással.

A ház elhelyezkedéséből és műszaki adottságaiból kifolyólag a nyári kánikulákban sem forrósodik fel, de szükség esetén az emeleti klíma (telefonról is vezérelhető Daikin) le tudja hűteni a kívánt hőfokra a levegőt.Az ablakok többsége szúnyoghálóval és redőnnyel szerelt.
Optikai kábeles, szélessávú (2 Gbit/s) internet van.
TÁJVÉDELMI KÖRZET SZOMSZÉDSÁGÁBAN
A ház az Angyalárok lakópark legelőnyösebb részén, annak alsó szélén található, közvetlenül az árok erdősávja és a tájvédelmi körzet mellett.

Az ablakokból a kilátást a fák lombkoronái határozzák meg, ami nemcsak megnyugtató látvány, de a nyári kánikulákban is előnyös, amikor a természet már délutántól hűteni kezdi a lakóparknak ezt a részét.
A kertben gyakori vendégek különféle madarak, az ablakokból pedig mókusok és néha őzek is megfigyelhetők. Csapadékosabb időben a házzal szembeni árokban hangulatos patak folydogál.
Az árok túloldalán turistaösvény vezet egy nagyon szép műemlékhez. Érdemes megnézni! Várjuk hívását!


Tulajdonságok
Település: Zsámbék
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 200
Épület hasznos területe (m2) : 96
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 96m2-es Családi ház, Zsámbék" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Budaörsi Ingatlan Stúdió 2