Betöltés...

Egerben, a Hajdúhegy lábánál, 150 négyzetméteres, kétszintes, hangulatos, világos ház eladó!

Ár: 89.900.000 Ft


Álmodozott arról, hogy egy csodás házban él a családjával, ahová, ha jönnek a nagyszülők meglátogatni a családot, nem jelent gondot, mert van számukra is bőven hely ebben a romantikus stílusú, 4 szobás, két szintes házban. A ház két fürdőszobával rendelkezik, így teljesen elkülönülhetnek a vendégektől, és nem kell feladni a napi szokásokat sem.

Ismerős az az érzés, mikor tervezi a születésnapi menüt, és azon töri a fejét, hogy kit melyik napra hívjon meg, mert egyszerre nem fér el a család, nem tudnak leülni egy asztalhoz, az ebédet sem tudja úgy elkészíteni, mert nem fér semmi sehová? Hát itt ezzel nem lesz gondja!  Nyugodtan hívja meg az egész családot, kényelmesen elférnek a nagyméretű étkezővel ellátott konyhában.

Miközben odabent készül a finom sütemény, odakint a teraszon a fiúk sütögetik a grillen a steaket, a gyerekek pedig egy jót játszanak az udvaron. Elképzelte?

Parkolással se lesz gond, hiszen a garázsban kényelmesen elfér egy nagyobb autó, és az udvaron is van egy kocsibeálló, de ha többen jönnek autóval, az se gond, hiszen a ház mellet elfér még legalább két autó.

A fűtésről jelenleg gázkazán gondoskodik, de lehetőség van egy vegyestüzelésű kazán beállítására is, hiszen a kémény ki van alakítva hozzá, és a 38 nm-es pincében van hely a fának és szénnek is.  De akár egy saját edzőtermet is kialakíthat a pincében, hisz bőven van hely.

Elképzelte mindezt? Ezek szerepeltek az álmaiban? És ha azt mondom, hogy ez a valóság, megtaláltam Önnek álmai házát egy csendes utcában, Eger belvárosától egy rövid sétára. Hívjon, és megmutatom álmai házát!


Tulajdonságok
Település: Eger
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 0
Épület hasznos területe (m2) : 150
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Egerben, a Hajdúhegy lábánál, 150 négyzetméteres, kétszintes, hangulatos, világos ház eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alexandra Ingatlan