Betöltés...

Eladó 100 nm-es Felújítandó Családi ház Zádor

Ár: 11.500.000 Ft

Szigetvártól délnyugatra, Zádorban, FALUSI CSOK-ra alkalmas, 2730 m2-es telken álló, 100 m2-es családi házat kínálunk eladásra.

A ház tégla építésű, stabil szerkezetű, a tetőszerkezet jó állapotú. A belső terek korszerűsítése/felújítása befejezetlen, az új tulajdonos saját igényeire és ízlésére alakítható. A házon belül vezetékes víz és villany található, a szennyvíz elvezetése emésztőgödörbe történik, a helyiségek felfűtéséről fatüzelésű kályhák gondoskodnak.

A házhoz tartozó melléképületek: 2 garázs, ólak, tárolók, füstölő, és egy öntözésre használható fúrt kút is rendelkezésre áll.
A nagy méretű gazdálkodásra alkalmas telek jelenleg gyümölcsfákkal (körte, alma, szilva, meggy, cseresznye, gesztenye) ültetett, és egy része kukoricával bevetett.

Zádorban élelmiszerbolt és dohánybolt üzemel, iskola, óvoda a szomszédos Kétújfaluban működik, a gyerekeket iskolajárat szállítja. A településnek parkosított környezetben álló református temploma és könyvtárral rendelkező kultúrháza is van.

Zádor településképe rendezett, szép állapotú közösségi épületekkel, rendben tartott közterületekkel, a családi birtokok előtt formára nyírt lombkoronájú fákkal, bokrokkal.

Az ingatlanvásárláshoz szükség esetén több pénzintézet ajánlatát bemutató hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket!

További kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok
Település: Zádor
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 2730
Épület hasznos területe (m2) : 100
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújítandó
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 100 nm-es Felújítandó Családi ház Zádor" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Great Home - Pécs