Betöltés...

LUXUS HÁZ FANTASZTIKUS PANORÁMÁVAL DUPLA TELKEN ELADÓ - Nadap

Ár: 225.000.000 Ft

NADAPON ELADÓ EGY 5 ÉVE ÉPÜLT ÖRÖK PANORÁMÁS LUXUS CSALÁDIHÁZ, SZAUNÁVAL DUPLA TELKEN!
ILYEN HÁZAT NEM KÖNNYŰ TALÁLNI, ÉRDEMES MEGNÉZNI GARANTÁLTAN BELESZERET!
A fantasztikus panorámát a konyha-nappali-étkező minden pontjáról élvezhetjük a hatalmas ablakoknak köszönhetően ráadásul az egész ház fényárban úszik.
Igényes harmonikus megjelenésével és az ötletes megoldásaival a luxus érzetét kelti eza kényelmes otthon!
A fürdőszobában is hatalmasak az ablakok a mérete pedig figyelemre méltó, ahol egy kis pihenőrészt, vagy, ahogy a tulajdonosok jelenleg használják egy kis edző részt alakítottak ki, de elfér ide egy kád is közvetlenül az ablak elé ahonnan élvezhetjük a panorámát fürdés közben. A panorámás teraszra még egy jakuzzit is érdemes lenne elhelyezni a szép környezet miatt, de így is minden adott a kényelemhez.
A ház főbb paraméterei: hasznos alapterülete 218m2. A házhoz egy dél-nyugati tájolású 31m2 terasz tartozik, melyre a nappaliból, mindkét hálószobából is megközelíthető
A ház egy önálló helyrajzi számú, 890m2 telken fekszik és hozzá tartozik a mellette lévő 790m2-es, önálló helyrajzi számú telek.
A két telek együtt van parkosítva (összesen: 1680m2), de önállóan is értékesíthető.
Főbb helyiségek:
Alsó szint: kétállásos garázs 42,91m2, háztartási helyiség 6,12m2,
tároló és gardrób szoba 15m2, bortároló 3m2, Wc 1,85m2, kamra 4,49m2, előtér 2,52m2, belső lépcső 4,86m2.
A földszintre az alsó szintről jutunk le belső lépcsőn keresztül (mozgásérzékelős LED lépcsővilágítással).
Az alsó szint külön bejárattal rendelkezik, így egy önálló lakásnak minimális ráfordítással kialakítható.
Földszint: nappali-étkező-konyha 60,6m2, előszoba 4,21m2, közlekedő beépített gardróbbal 10,25m2, szoba 10,74m2, szoba 8,29m2, Wc 2,57m2, fürdő-pihenő 24,67m2.
Műszaki tartalom: az öt éve épült szinte új családi ház kivitelezésénél magas minőségű építési anyagok kerültek beépítésre. A ház 38cm vastag porotherm téglából épült, 15cm vastag Austrotherm grafitos hőszigeteléssel. A padlás födémen 30cm vastag kőzetgyapot hőszigetelés van. A térelválasztó falak 10 cm vastag válaszfal téglából készültek.
A külső nyílászárók háromrétegű thermoplan üvegezésű, távirányítós, motoros antracit színű alumínium redőnyökkel és szúnyoghálóval felszereltek.
A garázskapu hőszigetelt, szekcionált, motoros, Hörmann gyártmányú.
A nappali és a konyha, illetve a garázs és a közlekedő térelválasztó fala tolóajtóval, és a lépcsőkorlát anyaga is üveg.
A ház biztonságáról térfigyelő kamera és riasztó rendszer gondoskodik telefonos távirányítással. Az egész házban padlófűtés van, helyenként kiegészítő radiátoros fűtéssel. A fűtést és meleg vízellátást Viessmann kondenzációs kazán biztosítja melegvíztárolóval és hordozható termosztáttal. A vízlágyítást a legkorszerűbb BWT berendezés biztosítja. Kiegészítésképpen a ház központi hűtő-fűtő klímával is felszerelt, valamint a jobb komfortérzet érdekében a nappaliban helyet kapott egy FABER típusú holland gyártmányú gázkandalló, távirányítós vezérléssel. Az épület elektromos ellátását 3x25A-s áramszolgáltatói földkábel biztosítja. Belső gyengeáramú hálózat kiépítve, internet és TV szolgáltatás optikai kábelről.
A helyiségekben energiatakarékos LED világítás van. A nappaliban és fürdő-pihenőben rejtett, színes LED-csík világítás is rendelkezésre áll. A ház homlokzatát alkonykapcsolós kültéri világítás teszi esténként hangulatosabbá.
A teraszok felett motoros napernyők vannak. A ház külső oldalához két éve épült kültéri szaunaház csatlakozik, finn HARVA kályhával, só fallal és infrapanelekkel.
A konyhában AEG háztartási gépek vannak. A házban összesen 3db hűtő és fagyasztó szekrény illetve borhűtő található.
Parkosított kert jellemzői: a telek terület 1680m2. A kertbe távirányítós kapun keresztül lehet bejutni, ahol 4 db autó részére van térkövezett burkolat.
A kertben található: magas ágyások, fűszerkert, gyümölcsfák, díszfák. Az egész terület füvesített, automata öntözőrendszerrel, Husqvarna robotfűnyíróval. A kert végében 10m2-es kerti faház és térkövezet előtér található.
A házból és a teraszokról örök panomára (Velence, Bence hegy, Csúcsos hegy, Zengő szőlő domb) biztosított.
Nadap a Velencei-tó talán legszebb és legnyugalmasabb településen és igazából ez a hely van Budapesthez a legközelebb.
Budapesttől 40 km, Székesfehérvártól 17 km, a Velencei tótól 3 km-re az M7 autópálya pár percre van.
Tulajdonságok
Település: Nadap
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Telek nagysága (m2) : 1680
Épület hasznos területe (m2) : 218
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "LUXUS HÁZ FANTASZTIKUS PANORÁMÁVAL DUPLA TELKEN ELADÓ - Nadap" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Dr. Makkos Ingatlan Centrum, Velence