Betöltés...

Eladó családi ház Baja, Gárdonyi Géza utca

Ár: 37.800.000 Ft

Eladó Baján egy családi ház, ami ikerház egyik része, melyet az 1988-as években építettek. Téglaépítésű, vastag hőtartó falakkal rendelkezik. Fűtése 30.000Ft/hó. A ház csendes utcában található, közel a központhoz, üzletekhez és iskolához. Az ingatlanhoz rendben tartott autóbeálló tartozik, de parkolni az utcán is lehet. Az előkert karban tartott, tujákkal és sövénnyel. A masszív széles nagykapun belépve egy vidám, virágos kerttel találkozunk, a kert végében található jelenleg tárolónak használt melléképület 30m2, ami garázsnak is alkalmas. Szépen burkolt teraszon megyünk be ami fa előtetővel és fa korláttal rendelkezik. A földszinten található előszoba 6m2, ahonnan balra a nappali 25m2 helyezkedik el ami az utcára néző és a nagy ablakoknak köszönhetően világos, kellemes, jól rendezhető. Ezzel szemben van a konyha+ebédlő 35m2, amihez tartozik egy 4m2-es spájz. A konyha meleg hangulatához hozzá tesz a szép és jól fűtő cserépkályha. A konyhából nyílik egy hátsó, fedett terasz 15m2 ha haladunk tovább keleti irányba hátrafelé. Körbe üveges ami nagyon hangulatos és a nap indító első kávét a napkeltével élvezhetjük. Ami még az alsó szint része egy kicsi 4m2 tusolóval ellátott fürdőszoba, WC 2m2 , és az ezeket összekötő kis kézmosó. A emeletre egy kényelmesen kialakított fa lépcsőn jutunk fel, ahol két félszoba külön-külön 12m2, egy barátságos kis nappali 8m2, és egy szintén tusolóval ellátott fürdőszoba wc-vel 6m2 . A nyílászárók az emeleten új műanyag ablakok, az alsó szinten fa, frissen festett ablakok. A konyhai cserépkályha fűtését a gázkonvektorok segítik. Az ingatlan per és tehermentes, az ikerház másik felének tulajdonosa rendelkezik szolgalmi joggal. Az udvarra van bejárása, ill. átjárása a saját hátsó udvarrészére.

Az ügylet lebonyolításához szükséges összes magyar bank teljes palettájának hitelügyintézésével, valamint teljes jogi, földhivatali, biztosítási és ingatlan felújításai kivitelezésihez szükséges szakértő munkatársak teljes palettájával állok rendelkezésedre.

Nálam a bankok és a biztosítók érted versenyeznek :D

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

A pontos feltételekért keresd a hitelhekkert :D

tel: 06703272201

e-mail: farkas.gergo@gvhitel.hu ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365852
Tulajdonságok
Település: Baja
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Gárdonyi Géza utca
Telek nagysága (m2) : 500
Épület hasznos területe (m2) : 115
Szobák száma: 4
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Baja, Gárdonyi Géza utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat