Betöltés...

Eladó 130 nm-es Új építésű Ikerház Dunaszeg

Ár: 79.500.000 Ft

Szigetköz kedvelt településén Dunaszegen, eladó egy 3 három hálószobás, amerikai konyha, nappalis új építésű, 500 nm saját telekrészű iker családi ház első fele. Az ingatlan a rendkívül jól lett megtervezve és így nagyon kedvező fenntartási költségek mellett tartható fenn egy ilyen szép ház. Az ingatlan ára: 79.5 M Ft+Áfa (amennyiben azt az Áfa törvény előírja)
Az ház előterébe közvetlenül juthatunk el egy 23 nm-es garázsból ahonnan a az amerikai konyhás nappaliba juthatunk el ahol a kandalló kéménye is kiépítésre került. A meleg vizet és padlófűtés melegét egy Bosch gázkazán biztosítja. A házhoz tartozik egy 14,65 nm-es terasz is és egy saját 5 nm-es tároló helyiség mely összeköti a két ingatlant. A ház belső festése (fehér) megtörtént a belső nyílás zárók, villanykapcsolók, csatlakozó aljzatok felszerelésre kerültek.
Műszaki tartalom:
– Főfalak: Leiertherm 30 N+F.– A belső válaszfalak: Leiertherm 10 N+F falazóelem.– LEIER LSK 20 kémény (kandalló vagy cserépkályha építésére)– Tetőfedés: Terrán Synus, vagy azzal egyenértékű alapcserép Colorsystem felületvédelemmel.– Belső vakolás: Gépi oldalfalvakolat alap- és simítóvakolattal. Mennyezetek gipszkartonnal burkolva.– Külső homlokzatképzés: Külső falak 20 cm-es Austrotherm homlokzati hőszigeteléssel, műanyag beütőszeggel dűbelezve, hálózva, külső színvakolattal.– Lábazat: 15 cm-es Austrotherm expert hőszigeteléssel, műanyag beütőszeggel dűbelezve, hálózva, lábazati mozaik vakolattal.– Aljzat: 1 réteg bitumenes vastaglemez talajnedvesség elleni szigetelés, 12 cm Austrotherm N100 lépésálló hőszigetelés, 1 réteg technológiai szigetelés, 8 cm aljzatbeton.– Külső nyílászárók: Fehér műanyag, 70-74 mm-es tokvastagságú, 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű ablakok, fehér biztonsági bejárati ajtó felülvilágítóval.– Födém hőszigetelés: Padláson 25 cm vastag szálas hőszigetelés. 
Tulajdonságok
Település: Dunaszeg
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Telek nagysága (m2) : 800
Épület hasznos területe (m2) : 130
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 130 nm-es Új építésű Ikerház Dunaszeg" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Center House Ingatlaniroda