Betöltés...

Új építésű iker ház saját használatú kerttel - Pusztaszabolcs

Ár: 55.000.000 Ft

PUSZTASZABOLCS CSENDES UTCÁJÁBAN ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ ELADÓ SAJÁT HASZNÁLATÚ UDVARRAL KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTBAN!!!CSOK ÉS HITEL FELVÉTELE LEHETSÉGES!
FIGYELEM AZ INGATLAN SZERKEZETKÉSZ ÁLLAPOTBAN IS MEGVÁSÁROLHATÓ! (Műszaki leírás a hirdetési szövegben, kérem olvassa végig).

Velencétől 10 km-re fekvő Pusztaszabolcson kínálunk megvételre iker egység utcafront felőli 89 m2-es lakását. Az ingatlanhoz gépkocsi beálló és saját használatú 306 m2-es udvar tartozik.

Elrendezése: előtér, közlekedő, wc, fürdő, háztartási helyiség, konyha – nappali – étkező, 2 db szoba (11.2 m2 – 11.2 m,2) és egy tároló (12 m2) amely igény esetén hálószobává alakítható.

Műszaki tartalma: az ingatlan téglaépítésű, 15 cm-es külső hungarocell szigeteléssel borított, könnyűszerkezetes nem terhelhető födémmel (30 cm vastagságban üveggyapot szigeteléssel, csak tárolásra alkalmas), betoncserép héjjalással. Nyílászárói 3 rétegű műanyag ablakok külső - belső párkányokkal, a beltéri ajtók Olympos típusúak. Fűtése padlófűtés hő leadókkal (elektromos fali kazán) illetve a nappaliban egy hűtő (3.5 kW)- fűtő (4 kW) klíma biztosítja majd. A meleg víz ellátottság villanybojleren keresztül Az ingatlan vételárát képezi még a kiépített napelem rendszer, elektromos redőnyökhöz kiállás, hideg meleg burkolatok, a fürdőben szaniterek beépítése. Villanyszerelés: kapcsolók, konnektorok felrakása, szintén tartalmazza az árat, illetve 3X25 A nappali mérőhely+mérő, H-tarifás mérőhely előkészítésével.

Az ingatlanhoz tartozó privát udvar rendezett állapotban kerül átadásra. Elkülönítése a szomszédtól drótkerítéssel (kisebb beton lábazattal), bejárati ajtók előtt és a járdái betonozva lesznek. A ház körül és a gépkocsi beálló murvával lesz felszórva. Utcafront felőli kerítés újragondolva, kis és nagykapu kialakítása szintén a vételár része.

Amennyiben szerkezetkész állapotban szeretné megvásárolni, erre is nyújtunk lehetőséget! Az ingatlan így 49.000.000 Ft-ért lehet az Önné. Ebben az esetben a felsoroltak nem képezik a ház műszaki tartalmát: napelem rendszer nincs benne az árban, csak a villany előkészítése. Klíma készülék sincs az árban csak az előkészítése. A falak nem lesznek lefestve, csak glettelve (nem lesz csiszolva és flekkelve). Az ár nem tartalmazza a szanitereket, csak a vízkiállások lesznek meg a vizes helyiségekben, illetve a hideg/meleg burkolatok sem lennének felhelyezve).

Ha felkeltette figyelmét és szívesen megtekintené, keressen bizalommal a hét bármely napján, telefonon vagy e-mailben!
Tulajdonságok
Település: Pusztaszabolcs
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Telek nagysága (m2) : 306
Épület hasznos területe (m2) : 89
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Új építésű iker ház saját használatú kerttel - Pusztaszabolcs" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Dr. Makkos Ingatlan Centrum, Velence