Betöltés...

Eladó családi ház Budapest, XV. kerület, Klebelsberg Kunó utca

Ár: 169.000.000 Ft

3 generációs, tetőtér beépítéses, előkertes családi ház a piac közelében nagy telekkel.

A közelben található piac, edzőterem, bölcsőde, óvoda, iskolák, köztük a Tóth István utcában a Rákospalotai Meixner Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, és a közeli Neptun utcában a Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola is könnyen megközelíthető. Bevásárlásra a közelben elérhető a Pólus Center, az Ázsia Center, a China Markt, több Spar, Aldi és Lidl is.

A két szinten elrendezett lakótér 2 fürdővel, 2 különálló wc-vel, egy fürdő+wc-vel, 2 önálló konyhával és 7 kisebb-nagyobb szobával rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik még pince és padlás is, illetve 2 autó számára beálló, ami mellett az ingatlan előtt az utcán további három autónak elég parkolóhely található. A parkolás a környéken ingyenes.

1994-ben teljes felújításon és azóta több átalakításon esett át. Igény szerint tovább alakítható, bővíthető. A telek 726 m2, így további beépítési lehetőséget rejt. Az ingatlan összközműves, amik jelenleg egy rendszeren vannak.

A közlekedés kiváló, az M3-as autópálya 5 perc alatt elérhető. A közelben több villamos (62, 62A, 69) és buszjárat közlekedik éjszaka is (5, 7, 8E, 224, 25, 125, 125B, 231B, 108E, 277, 973, 973A, 979) amelyekkel a belváros akár 15 perc alatt elérhető. Az ígértek szerint a Déli Körvasút egyik megállója is 5-7 percre lesz megtalálható. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364920
Tulajdonságok
Település: XV. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Klebelsberg Kunó utca
Telek nagysága (m2) : 726
Épület hasznos területe (m2) : 220
Szobák száma: 7
Félszobák száma: 1
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 61 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Budapest, XV. kerület, Klebelsberg Kunó utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat