Betöltés...

Siófok, Fokihegyen kitűnő állapotú családi ház eladó!

Ár: 109.999.999 Ft

Siófok, Fokihegyen a város egyik legnyugodtabb, mégis könnyen megközelíthető, új építésű családi házas utcájában eladó ez a 110 m2-es lakóépület. A szóban forgó ingatlan kiváló lehetőség mind lakhatási, mind nyaralási célra egyaránt.

LIDO HOME SIÓFOK által kínált Siófok, Fokihegyen épült lakóház jellemzői:

Ez a kiváló állapotú 4 szobás, földszintes családi ház 2020-ban épült téglából. A telek területe 345 m2. A közel 100 m2-es lakótérben nappali + 3 db hálószoba került kialakításra. Kiváló energetikájú az ingatlan, kedvező fenntartási költségekkel. A homlokzat 12 cm grafitos hungarocel szigetelést kapott. A lakótérben hőszivattyús padlófűtés, illetve 2 db hűtő-fűtő klíma felel a megfelelő hőérzetért. Műanyag 3 rétegű nyílászárók kerültek beépítésre, szúnyoghálóval és elektromos redőnnyel. Összkomfortos ingatlan, a fürdőszobában zuhanykabin került beépítésre. Kiváló, modern belsőépítészeti megoldásokkal kialakított a lakóház. Vinyl padlóburkolat került minden helyiségbe.

Az igényesen kialakított kertben egy különálló tárolóépület is található. Összesen 30 m2 fedett terasza van a háznak, ahova az amerikaikonyhás nappaliból is ki lehet lépni. Az udvarban parkolási lehetőség 1 akár 2 autó számára is. A kis alapterületű udvar könnyedén karbantartható.

Biztonságos környék, barátságos lakóközösség az utcában. Az ingatlan autóval Budapestről 50 perc alatt elérhető. A háztól az M7-es autópálya 2 perc alatt elérhető. A Balatonpart 1500 méter. Gyalogosan 15 perc, autóval 4 perc alatt érhető el az Ezüstpart.

Amennyiben a LIDO HOME által kínált siófoki ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon!
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Tulajdonságok
Település: Siófok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Telek nagysága (m2) : 345
Épület hasznos területe (m2) : 110
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Siófok, Fokihegyen kitűnő állapotú családi ház eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Lidohome Siófok