Betöltés...

Csepelen lakóház és üzleti ingatlan eladó

Ár: 48.000.000 Ft


Csepel egyik legforgalmasabb útján eladó egy 511nm nagyságú saroktelken található 167nm alapterületű ingatlan, amelynek egyik fele lakóházként másik fele vendéglátó helyként működött. Mindkettő külön bejáratról közelíthető meg. Jelenleg üresen áll és felújítandó állapotban várja új tulajdonosát, aki meglátja benne a potenciális lehetőségeket.

Az épület a 70-es években épült téglából. Nagypolgári stílusú, 320cm belmagasságú, nagy ablakokkal és magas tetővel rendelkező ingatlan. Az épület falai 40cm vastagságúak, kívülről vakoltak és az üzlet felől színezettek. Tetőszerkezete stabil és cseréppel fedett. Minden közmű az ingatlanban megtalálható.

Az épület üzleti része közvetlen az utcafrontról nyílik. Jelenleg egy nagy vendégtérből, vizesblokkból, konyhából, több tárolóhelységből, irodából és egy nagy raktárból áll. A raktárhoz hátsó bejárat kapcsódik, így az áruszállítás könnyen megoldható. Az üzlet előtt kerthelység lett kialakítva, ami kerítéssel védett saját telken helyezkedik el.

Az épület lakóház része erősen felújítandó állapotban van. Elrendezését tekintve három szoba, étkezős konyha, fürdőszoba, előszoba és kamra található benne. Bejárata az udvar felől nyílik, ahol egy intim kert kialakítására van lehetőség. Az ingatlan kerítése újszerű, tolókapuval felszerelt, kényelmes beállást biztosít telken belűl akár több autó számára is.

Ajánlom ezt az ingatlant családi vállalkozásban gondolkodó vásárlóknak, ingatlan befektetőknek, vendéglátósoknak vagy egyéb üzleti ingatlan keresőknek is egyaránt.

 

Jelenlegi ára: 48.000.000 Ft

 

A Kertvárosi Ingatlan Stúdió komplett szolgáltatással segíti az ingatlant kereső ügyfeleket. Ingyenes szakmai tanácsadással, hitel ügyintézéssel és jogi képviselettel állunk vásárlóink rendelkezésére. Ha eladó ingatlana van, akkor is keressen bizalommal, használja ki rugalmas feltételeinket.

 


Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 511
Épület hasznos területe (m2) : 167
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Csepelen lakóház és üzleti ingatlan eladó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: TőlemNeked Kft.