Betöltés...

Elérhető luxus

Ár: 130.000.000 Ft


Nyíregyháza-Korányi kertváros , Sóstói-erdő közvetlen szomszédságában , egyedi tervezésű amerikai konyhás nappalis plusz három  hálószobás,  974 m2 parkosított telken elhelyezkedő két szintes (alagsor + földszint) családi ház eladó .

 

A keletre illetve délre néző földszinti tágas hálószobák jól elkülönítve biztosítják a nyugalmat és a kényelmet  az egy légtérben , kb 80 m2-en kialakított amerikai konyhás  30 m2-es teraszra néző  DNY-i tájolású , márvány és gránit burkolattal fedett világos nappalitól .

 

A ház komfortérzetét növeli a hideg burkolatok alatt elhelyezett padlófűtés és a nappaliban megépített márvány borítású kandalló.  A hálószobák fűtéséről radiátorok gondoskodnak , a nyári felmelegedést és a téli rezsiköltségek minimalizálását a 40 cm vastagságú  porotherm téglafalak, a kedvező tájolás,   illetve a hőszigetelt műanyag nyílászárók biztosítják.

 

Az alagsorban került kialakításra egy teljes értékű , önálló lakrészként is használható  40 m2-es száraz világos helyiség ,   a kazánház ,  és akár három db autó tárolására is alkalmas garázs.   A pincerészben további tároló helyek találhatók .

 

A  házat az öntözőrendszerrel kiépített , parkosított , kerti tavat is magában foglaló kert köti össze a sóstói erdővel. A ház tulajdonosainak kényelmét az házban kialakított központi porszívó és a távvezérlésű automata kertkapuk szolgálják .

Figyelembe véve a ház méretét az elhelyezkedését az építés során felhasznált anyagok minőségét , a fenntartási költségeit , és nemutolsó sorban a jelenlegi építési költségeket  az ingatlan megvásárlása ideális befektetés !


Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 974
Épület hasznos területe (m2) : 206
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.23
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Elérhető luxus" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Smile Ingatlaniroda