Betöltés...

Eladó családi ház Zalaszentgrót, Felújított hangulatos ház

Ár: 37.900.000 Ft

Zala-vármegyében Csendes, Nyugodt környezetben eladó egy tágas NAPPALI + 3 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ!

Zalaszentgróton vált eladóvá ez a kitűnő adottságokkal rendelkező 120 nm-es alapterületű családi ház. Az 1970-es években épült ház vegyes falazatú, tégla és vályog felhasználásával készült.

Az elmúlt évben történt felújítás során a teljes tetőszerkezet megújult, és új ereszcsatorna került kiépítésre.
A műanyag ablakok redőnnyel felszereltek.

A bejáraton belépve a napfényes nappaliba/télikertbe jutunk, itt került kialakításra a konyha is. Innen tovább haladva eljutunk a két külön bejáratú szobához, illetve a fürdőszobához. A házhoz tartozik egy kisebb tároló, amiből szintén kialakítható egy helyiség, továbbá még egy szoba.

A ház melegéről fa tüzelésű kandalló, illetve elektromos melegítő gondoskodik, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A gáz a házba nincs bekötve, de a telken belül megtalálható a csatlakozás, így igény esetén könnyedén megoldható a rákötés. A többi közmű (villamos áram, víz, csatorna) a házban bekötve. Az épületre napelem panelek is felszerelésre kerültek, így a villamos energia költségek jelentősen csökkenthetők.

A tágas otthon egy 971 nm-es telken fekszik, amely alkalmas konyhakert művelésére, gyümölcsfák telepítésére vagy akár állattartásra is.

Gépkocsi tárolására rendelkezésre áll egy garázs, illetve egy külön tároló a kerti szerszámok, vagy a téli tüzelő elhelyezésére.

Zalaszentgrót Zala vármegye északkeleti részén, a Zala folyó völgyében elhelyezkedő város a Zalai-dombságban. A megyeszékhely, Zalaegerszeg fél órányi autóútra van, csakúgy, mint a Balaton.

A településen megtalálható általános iskolai, gimnáziumi, szakiskolai képzés, óvoda, bölcsőde. Az egészségügyi ellátást a zalaszentgróti Egészségügyi Központ biztosítja. Az intézmény huszonegy szakrendeléssel és heti kétszáz szakórával várja a környék lakosait.

Az ingatlan tökéletes választás családi háznak, de akár nyaralónak vagy hétvégi háznak is!

Tekintse meg leendő otthonát, mely kiváló lehetőséget nyújt a csendes és nyugodt életre vágyóknak.

A településen CSOK Plusz elérhető! Amennyiben szeretné igénybe venni a lakáscélú állami támogatást, vagy hitelt szeretne felvenni, ezekben az ügyekben is DÍJMENTESEN állunk rendelkezésére.

Ha szeretne többet tudni erről az ingatlanról, keressen bátran! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364430
Tulajdonságok
Település: Zalaszentgrót
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Felújított hangulatos ház
Telek nagysága (m2) : 971
Épület hasznos területe (m2) : 120
Szobák száma: 4
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Zalaszentgrót, Felújított hangulatos ház" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat