Betöltés...

Eladó családi ház Kehidakustány, Családi ház 20 km-re a Balatontól!

Ár: 32.700.000 Ft

Eladó Zala vármegye közkedvelt településén, Kehidakustányban, a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő szomszédságában egy 3 szobás, fúrt kúttal, ipari árammal rendelkező tégla családi ház.

A fa födémes ház alapterülete bruttó 98 nm, azonban könnyedén bővíthető a lakótér, mivel a külön bejáratú, de a lakótérből is elérhető szuterén szinten további 3 helyiség kialakítására van lehetőség, így akár több generáció együttélése is kitűnően megoldható.

A teraszról a kétszárnyú fa bejárati ajtón belépve egy nagy méretű előtérbe jutunk, ahonnan bal oldalon kettő, jobb oldalon egy szobába tudunk belépni. Szintén az előtérből közelíthető meg a konyha, ahonnan egy kamra és a nagy méretű fürdőszoba nyílik. Az ajtók, ablakok az eredeti fa nyílászárók.

A ház fűtéséről egyedi tüzelésű kandalló gondoskodik, a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.

A víz, csatorna és az áram a házban, a gáz csatlakozás az utcában található. Az ingatlanban ipari áram 380 V (3 fázis, 20 amper) is rendelkezésre áll.

A ház statikailag jó állapotban van, nem vizesedik, azonban felújítása az új tulajdonosra vár. Kiváló elhelyezkedésének, és jó beosztásának köszönhetően hangulatos otthont varázsolhat egy nagyobb család számára is, vagy akár a turisztikai lehetőségeket kihasználva szálláshelyként is hasznosítható.

A sík terepen fekvő terület nagysága 1359 nm, mely teljesen körbe van kerítve. Kiválóan alkalmas akár konyhakert kialakítására is. A területen található egy fúrt kút, mellyel az öntözés könnyedén megoldható.

A házhoz tartozik kettő, egyenként 15 nm-es tároló, illetve két fedett építmény, amely gépkocsi beállóként vagy tároló helyiségként is használható.

Kehidakustány Zala vármegye északi részén, a Zala folyó észak-déli irányú völgyében, annak két partján terül el; a nyugati oldalon Kehida, a keletin pedig Kustány községrész helyezkedik el. Két észak-déli irányú mellékút szeli át a települést. Az egyik, a fontosabb Zalakomár–Zalacsány–Zalaszentgrót közti 7352-es mellékút a nyugati oldalon, Kehidát érintve húzódik, a másik a keleti parti településeket összekötő 7335-ös út, amely a kustányi településrészen halad végig.

Kehidakustánytől 14 km távolságra van Hévíz, illetve 21 km-re Keszthely, a Balaton.

A valaha Deák Ferencnek otthont adó település ma sokak által kedvelt turisztikai célpont, ami megőrizte nyugalmat árasztó hangulatát. A gyógyfürdő sokrétű szolgáltatásai mellett a szabadidő hasznos eltöltéséhez számtalan lehetőség nyílik, mint pl.: a horgászat, vadászat, lovaglás, múzeumlátogatás, vagy csak egy romantikus séta oxigén dús levegőn, csodálatos természeti környezetben, a szemet gyönyörködtető dombok zöld lankái közt.

Az aktív programok kedvelőinek pedig a közelben található Zala Spring Golf Resort nyújt lehetőséget kikapcsolódásra.

A településen megtalálható orvosi, védőnői szolgálat, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, általános iskola, illetve természetesen élelmiszerboltok is.

Amennyiben a hirdetés felkeltette a figyelmét, keressen és tekintsük meg együtt az ingatlant.
Az ár alkuképes, tegyen rá ajánlatot!

Irodánk ingyenes hitel tanácsadással és kedvező díjszabású ügyvéddel várja kedves ügyfeleit! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363896
Tulajdonságok
Település: Kehidakustány
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Családi ház 20 km-re a Balatontól!
Telek nagysága (m2) : 1359
Épület hasznos területe (m2) : 98
Szobák száma: 3
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 64 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Kehidakustány, Családi ház 20 km-re a Balatontól!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat