Betöltés...

Eladó családi ház Tata, Dornyai Béla utca

Ár: 62.800.000 Ft

Tata egyik méltán kedvelt utcájában, 95 m2-es, felújítandó családi ház eladó.

Ebben a zsákutcában csak nagyon ritkán van eladó ház, vagy ha mégis többnyire a család hozzátartozója, rokona megvásárolja...., szóval most különlegességet kínálunk.
Miért ilyen jó itt lakni, a Dornyai utcában...? Mert kb.200 méterre van élelmiszerbolt, hentes, zöldséges, pékség, patika és buszmegálló, általános iskola. Kb. 400 méterre van óvoda és 500 méterre vasútállomás. Azt lehet mondani, hogy minden, ami a hétköznapi élethez szükséges rövid sétatávolságra van. Ezért is szeretnek itt, ebben a forgalomtól mentes, csendes, barátságos lakókkal teli utcában lakni idősebbek és fiatalok egyaránt.

A stabil szerkezetű ,felújítandó épület az 1970-esévek vége felé épült téglából, fa nyílászárókkal, vasbetonfödémmel és pala fedést kapott.
3 szoba, konyha, kamra, fürdő, wc, előtér és egy szélfogó került kialakításra. Ház fűtését gázzal, egy Westen kazánnal és radiátor hőleadókkal oldották meg. Melegvíz előállítása villanybojlerral történik.
Az épület alatt 82 m2-es, száraz pince található, ahol az egyik helyiség fűtött is, a többi tárolóként funkcionál. A pincének az udvarról van a lejárata kialakítva, de épületen belül is feljuthatunk a lakószintre.
Az udvaron egy különálló, 3 m x 5,8 m -es garázs is kapott helyet.

A telek mérete 1044 m2, igy bőven van lehetőség pihenőkert, veteményeskert kialakítására vagy akár gyümölcsfák ültetésére. A környéken gondozott veteményes és pihenőkertek vannak.

Minden korosztály számára ajánlom ezt a kiváló elhelyezkedésű ingatlant, aki csendes, kertvárosias helyen szeretne élni.

Jöjjön, nézze meg velem ezt a rengeteg lehetőséget rejtő ingatlant ezen az igazán jó környéken! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363937
Tulajdonságok
Település: Tata
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Dornyai Béla utca
Telek nagysága (m2) : 1044
Épület hasznos területe (m2) : 95
Szobák száma: 3
Fűtés: Házközponti fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 57 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Tata, Dornyai Béla utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat