Betöltés...

Békés vármegyében, Eleken impozáns családi ház eladó

Ár: 20.000.000 Ft

Kiváló lehetőség Elek központjában!

Eladásra kínálunk Békés vármegyében, Elek város központjában egy 190 m2 lakóterületű, többgenerációs, rendkívül impozáns, klasszikus sváb házat.

Az ingatlanba egy zárt szárazkapun keresztül lehet bejutni, amely semmilyen belátást nem tesz lehetővé a hatalmas, 2121 m2-es telekre, amely gyönyörű kerttel rendelkezik, gondozott fákkal, szalonnasütő hellyel és elkerített halastóval.

A telken több melléképület található, többek között egy 83 m2 alapterületű, betonalapzattal rendelkező, téglaépítésű épület, amely jelenleg garázsként van hasznosítva, egy kisebb 36 m2-es épület, amely alkalmas állattartásra, raktározásra. A ház végi padlásfeljáró, tágas méretű helyiségben, műhely, szerszámos alakítható ki.

A családi ház L alakú, 3,8 méter belmagasságú, 4 tágas szobával (25-30 m2 alapterületűek), továbbá egy 40 nm-es nappalival. Az egyik szoba a ház folytatásaként, mégis külön, akár önálló lakrészként használható. A szobák laminált parkettával burkoltak, a konyha (28 m2), az előtér, valamint a közlekedő hidegburkolattal. A konyhából nyílik a fürdőhelyiség káddal, valamint a mosókonyha, a mosdóval, ezek egyenként 6 m2-esek. A fürdőszobában lévő Hajdu gázbojler biztosítja a meleg vizet.

A családi ház folyamatosan karbantartott, a falak a közelmúltban friss festést kaptak.

A ház műszaki paraméterei nagyon kedvezőek, beton alapzat, téglából és vályogból készült vegyes falazat, az egész ház - beleértve a melléképületeket is - újra villanyvezetékelt, 3 fázisú, 380 V, kifogástalan tetőszerkezet, villannyal ellátott. A tetőtér nem beépíthető. A családi ház DK-i fekvésű, a nyílászárók fából készültek, az utcafronti szobákon 2 kazettás, duplaüveges, a többi helyiségen egy kazettás, dupla falú ablakokkal, valamennyi ablakhoz van redőny. Összkomfortos, fűtését két kazán is biztosítja, amelyből az egyik vegyes tüzelésű, a ház fűtése radiátorokkal működik.

Az ingatlan rendkívül jó adottságokkal bír, sok lehetőséget rejt magában. Alkalmas lehet két- vagy akár több generáció együttélésére, ajánljuk nagycsaládosoknak, vállalkozások számára, de befektetésnek is kiváló. A birtokba adás megegyezés szerint történik.

Az ingatlan elhelyezkedése tökéletes, Elek központjában, de mégis csendes utcában, a közelben, néhány száz méteren belül megtalálható üzlet, orvosi rendelő, templom, óvoda, iskola. Elek a Gyulai járásban, Gyula fürdővárosától 13 km-re fekszik.

Az ingatlan per-teher és igénymentes, a vásárláshoz FALUSI CSOK vehető igénybe!

Az ingatlan ára: 20.000.000,- Ft

Jöjjön el és nézze meg, amíg nem késő! Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!
Érdeklődni: +36703685187
Tulajdonságok
Település: Elek
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Kossuth Lajos utca
Telek nagysága (m2) : 2121
Épület hasznos területe (m2) : 190
Szobák száma: 5
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2024.02.06
Eddig megtekintették 79 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Békés vármegyében, Eleken impozáns családi ház eladó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Dr. Tőke Ágnes