Betöltés...

Csodás faház várja csendes,nyugodt telken

Ár: 87.000.000 Ft

Máriakálnok-Malomdűlőben kínálom Önöknek ezt a meseszép otthont melynek belső gerendás terei szintén megfelelnek a ház stílusának! Az ingatlan rendezett jogviszonyú, tehermentes. 2001-ben épült fa szerkezettel, beton alappal. A ház bruttó 128,74 m2 nagyságú egy szinten a hozzá tartozó telek pedig 1149 m2. A tető cserép tető fa szerkezettel. A ház szigetelése 15 cm.

A LAKÓHÁZ HELYISÉGEI: fedett szélfogó, nappali helyiség, étkező/konyha, kamra, 3 hálószoba, kádas fürdőszoba, wc külön helyiségben, pincelejáró, folyosó valamint egy tornácos gang 14,18 m2-en mely a nappaliból nyílik.

A nyílászárók fa ablakok osztott fa kerettel, hőszigetelt üvegekkel, szobákban szúnyoghálókkal. A fűtés vegyes tüzelés radiátoros hőleadással és padlófűtéssel+ elektromos fűtésrendszer is van. Kandalló kialakítása is lehetséges ennek megfelelő a kémény is. A csatornarendszer emésztős, az emésztőgödör a ház előtt van. A ház egy része alatt pince található 64 m2 területen mely 4 helyiségből áll. 1 kazánhelyiségből és 3 tároló helyiségből. A pince a lakásból is megközelíthető illetve az udvarról is a ház hátsó részéből. A tornácos fedett teraszrész kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre. A lakótér területe felett padlás van. Az udvar rendezett, fákkal beültetett. Rendkívül nyugodt elhelyezkedésű. Remek lehetőség ha Ön elvonulna a város zajától és vidéki életre vágyik! Ára: 87.000.000.- forint. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!
http://www.rajkaraj.hu/property/...
Tulajdonságok
Település: Máriakálnok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: IRODA
Telek nagysága (m2) : 1149
Épület hasznos területe (m2) : 128
Szobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Fa
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Feladás dátuma: 2024.02.05
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Csodás faház várja csendes,nyugodt telken" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Rajka Raj Kft