Betöltés...

Mediterrán életérzés eladó a Bezerédi-lakóparkban!

Ár: 159.900.000 Ft


Eladó egy exkluzív önálló mediterrán stílusú családi ház Dunaharaszti Bezerédi-lakóparkjában, mely 2005-ben épült. Ez a lenyűgöző ingatlan a luxust és a funkcionalitást tökéletes harmóniában kínálja a bruttó 243 m2 területén.

 

A földszinten terül el egy közel 50 m2-es amerikai konyhás nappali étkezővel, mely egy tágas, kényelmes fedett terasszal kapcsolódik, teremtve egy olyan helyet, ahol a család és a barátok együtt élvezhetik az időt. Emellett a földszinten helyet kap egy elegáns fürdő, egy praktikus előszoba, egy nyugodt dolgozószoba, kamra, valamint egy 42m2-es dupla beállós garázs is. A bejáró térkövezett, míg a hátsó kert egy gondozott, szakértő által tervezett paradicsommá avanzsált.

 

Az emeleten 4 kényelmes szoba található, melyek közül 3 rendelkezik saját gardróbbal, megteremtve ezzel a privát szféra érzetét minden lakó számára. Az emelet továbbá egy fürdőszobát külön wc-vel és egy nappalit is magában foglal. A minőségi fából készült nyílászárók dupla thermo üvegezéssel és fa spalettákkal rendelkeznek, garantálva az energiatakarékos és csendes otthoni környezetet.

 

A házat a modern kor követelményeinek megfelelően okosrendszerekkel látták el, melyeket egy központi vezérlőegység irányít. A meleget gáz cirkó biztosítja, és ha az otthon különleges hangulatát keresi, a nappaliban található fatüzelésű kandalló kiválóan szolgálja ezt a célt.

 

Ez az ingatlan nem csupán egy egyszerű otthon, hanem egy életstílus kifejeződése. Kiváló választás azoknak, akik az egyedi stílust, kényelmet és modern technológiát értékelik az otthonukban. Amennyiben további információra vagy személyes megtekintésre lenne kíváncsi, kérem, keressen bizalommal!

 

CSOK+, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak.

 

Az ingatlant 3 hónapon belül birtokba vehető!

 

Amennyiben ilyen házat vagy hasonlót keresel, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült ingatlanvideót és a 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
CsOK+, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!


Tulajdonságok
Település: Dunaharaszti
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 790
Épület hasznos területe (m2) : 218
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.25
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Mediterrán életérzés eladó a Bezerédi-lakóparkban!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: LZ Ingatlan Expert