Betöltés...

Elegáns Otthon Teljes Bútorzattal, Szaunával Mesés Telke

Ár: 77.000.000 Ft

A kedvelt településen Hegyeshalomban kínálom Önöknek ezt a rendkívüli otthont meseszép telken! A ház a ’80-as években épült tégla falazattal. A tető cserép tető a homlokzati szigetelés pedig 10 cm. A lakóház területe 2 szinten 180 m2 a hozzá tartozó telek pedig 1650 m2. A vételár a teljes bútorzatot magában foglalja!

A LAKÓHÁZ HELYISÉGEI A BEJÁRATI SZINTEN: tágas előszoba, 1 hálószoba, 1 nappali/konyha helyiség, kádas fürdőszoba egy helyiségben a wc-vel. A hálószobát és a nappali/konyhát összeköti egy dupla erkély.

AZ ALSÓ SZINT HELYISÉGEI: előtér, 1 hálószoba, 1 nappali/konyha helyiség, 1 zuhanytálcás fürdőszoba egy helyiségben a wc-vel, mosókonyha/háztartási helyiség. A konyha/nappaliból nagy méretű terasz nyílik.

A nyílászárók műanyagok, reluxásak és szúnyoghálósak. A fűtés gázfűtés kondenzációs gázkazánnal. A lakás inverteres klímával felszerelt. Az udvar 2 bejárat felől is megközelíthető. Rajta dupla garázs áll, valamint nagyméretű melléképület. Az udvaron szauna található egy kerti házikóban. Az udvar különleges szépségű kialakult, megnőtt növényzettel. Öntözése kútról megoldott. Remek lehetőség ha ön egy nyugodt és csendes otthont szeretne egy kivételes stílusú otthonban remek áron! Ára: 200.000.- EUR. A vételár euróban fizetendő! Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!
http://www.rajkaraj.hu/property/...
Tulajdonságok
Település: Hegyeshalom
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: IRODA
Telek nagysága (m2) : 1650
Épület hasznos területe (m2) : 180
Szobák száma: 4
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Szauna
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Feladás dátuma: 2024.03.03
Eddig megtekintették 126 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Elegáns Otthon Teljes Bútorzattal, Szaunával Mesés Telke" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Rajka Raj Kft