Betöltés...

Eladó családi ház Ócsa, Modern családi ház, csendes részen!

Ár: 164.900.000 Ft

Tágas terekkel rendelkező energiahatékony, modern családi házat kínálunk eladásra, Ócsa csendes természetközeli részén.

Budapest határától csupán 10km-re, az M5-ös autópálya közelsége miatt nagyon jó közlekedéssel, ez a 3 szintes, 2 generációs családi ház számtalan lehetőséget tartogat Önnek.
Ócsa városa közel fekszik a fővároshoz (10 perc alatt elérhető Soroksár az M5-ösön), könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel, mégis megőrzi a kisvárosi, csendes hangulatot.

A családi ház rezsiköltsége NAGYON KEDVEZŐ, szinte csak vízfogyasztást kell fizetni.
Az ingatlan közel 900 négyzetméteres összközműves kerttel, gyűrűs fúrt kúttal rendelkező saroktelken található.
A ház előtt térkövezett beállókon 3 kocsi a garázs előtt további 1 és a garázsban mérettől függően 1 vagy akár 2 autó is elfér.
A ház folyamatosan karbantartott, 38 cm Phorotherm téglából épült és 10 cm-es szigeteléssel ellátott, 2009-ben épült, minőségi anyagok felhasználásával.

Az elmúlt 2-3 évben történtek az utolsó simítások, a napelemrendszer és klímák telepítésé, garázs, spájz és wellnes helységek kialakítása.
14 KW-os Solar EDGE SE10 inverter paneléként optimalizált napelemrendszer. Nem kell a téli gáz és áramfogyasztáson aggódni
Az ingatlan 3 X 32A áramellátással rendelkezik.

2 db 3,2 Kwh és1 db 5 Kwh inverteres Gree Comfort klímák, amik az egész ház hűtés fűtését biztosítják.
A kocsikkal beállást egy Ditech motorral vezértelt úszókapunk keresztül a Kling szekvencionált garázskapun át lehet beállni a 25 m² járólapozott garázsba.

A tároláshoz rendelkezésre áll egy 20 m² spájz.

Továbbá egy Wellness helység – infraszaunával, párazuhannyal és sófallal biztosítja a rekreációhoz a helyet.
Az ablakok szúnyoghálóval és műanyag több rétegű redőnyökkel vannak felszerelve.

A szuterén szinten egy önálló, 80 négyzetméteres külön bejáratú lakás található, ahol egy 10 m² előtér, 10 m² szoba, egy 16 m² fürdő és egy 44 m² amerikai konyhás nappali kapott helyet.
Ez a lakrész kiválóan alkalmas pl. irodának, boltnak, üzemnek, raktárnak vagy kiadható albérletbe, ezzel azonnal plusz bevételt generálva.

A földszinten 80 négyzetméteren terül el az étkezős, amerikai konyhás nappali, hatalmas belmagassággal, ahol a kert felé panoráma üvegfal került kialakításra Rehau nyílászárókból. A gyönyörű fa galériával a nappali a családi élet központja. Innen közvetlen elérhető a 45 négyzetméteres terasz.
Ezen a szinten található még 3 gyerekszoba, egy szülői hálószoba tágas gardróbbal. Továbbá egy sarokkádas fürdőszoba, és egy tusolós fürdőszoba. Így ezen a szinten 140 négyzetméteres élettér biztosítja a mindennapok kényelmét.

Az emeleten egy fa lambériás hangulatos galériás rész található, mely jelenleg olvasógalériaként funkcionál. Innen nyílik egyik irányba egy rakodós padlástér, másik irányba pedig egy tágas világos 34m2 bruttó dolgozó-vendégszoba.
Így az elosztásnak köszönhetően a nagy terek mellett, mégis adott az elvonulás lehetősége!

A ház energiaellátásáról éves szaldós 14 KW-os napelemrendszer gondoskodik (17.000 Kwh / éves termeléssel). A fűtés- hűtést a 3 db klíma, a melegvizet elektromos bojler biztosítja.
Ezen kívül egy vegyestüzelésű és egy cirkó 32 KWH Immergas gázkazán (HMV) is gondoskodik.
Továbbá egy vegyestüzelési kazán is rendelkezésre áll.

Jelenlegi fogyasztás mellett (télen egyenletes 22C az egész lakásban) még további 5.000 KWH-s többlettermelés (jelenleg fel nem használt áram) biztosíthatja kialakítás esetén az elektromos autó töltéséhez, vagy medence fűtéséhez szükséges áramot.
Továbbá kandallóval való fűtés előkészítése is megtörtént a nappaliban.

Az ingatlan irányára: 164,9 MFt.

Az ingatlan részletes ismertetése és bemutatása, előre egyeztetett időpontban lehetséges, amelyet nagyon rugalmasan kezelünk, akár HÉTVÉGÉN is.
További kérdéseivel kapcsolatban várom a jelentkezését.
Amennyiben Önnek a vásárláshoz szüksége lenne hitelre, babaváró kölcsönre, lakástakarékra, stb., kezdeményezheti a kapcsolatfelvételt bankfüggetlen hitelügyintézőinkkel, teljesen DÍJMENTESEN.
21 év szakmai tapasztalattal rendelkezem, eladó vagy kiadó ingatlana értékesítése vagy bérbeadása esetén, készséggel állok az Ön rendelkezésére is, keressen bizalommal. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363115
Tulajdonságok
Település: Ócsa
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Modern családi ház, csendes részen!
Telek nagysága (m2) : 864
Épület hasznos területe (m2) : 320
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 1
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 77 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Ócsa, Modern családi ház, csendes részen!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat