Betöltés...

Eladó családi ház Mogyoród, Szadai út környékén

Ár: 79.900.000 Ft

Eladásra kínálok egy 625 nm-es telekre épült, bruttó 228, nettó 128,5 nm -es, nyugati tájolású, örökpanorámás, 5 szobás, akár több generációs családi házat.

A három szintes épület 2006-ban épült, vasbeton alapra, 30-as Porotherm téglából, vasbeton födémmel. A házra körben 5 centiméteres szigetelés, és műanyag nyílászárók kerültek, a tetőn cserép héjazat található. Gáz nincs bevezetve a telekre, így a melegvíz ellátásról villanybojler, a fűtésről jelenleg a földszinten kandalló, a tetőtérben elektromos radiátor gondoskodik, de kialakításra került padlófűtés rendszer is, ami egy kazánnal bármikor gyorsan beüzemelhető lenne.

Az épület három szintből áll: tetőtér, földszint és szuterén.
A legfelső szinten 3 szobát találunk, amelyből 2 egy nagy erkélyen osztozik, illetve egy fürdőszobának tervezett helyiséget, amit jelenleg tárolásra használnak.
A tetőteret egy tágas előtér köti össze a földszinttel, ahol egy szobát, egy fürdőszobát, egy széles erkélyt és egy amerikai konyhás nappalit találunk.
Ezt köti össze egy lépcsőháznak tervezett rész a szuterénnel, ahova egy műszaki helyiséget, egy mosdót, egy szobát és egy nappalit terveztek. Ez a szint csupán szerkezet kész állapotban van, de külön bejárattal is rendelkezik, így megfelelhet egy külön generációnak is akár.
A házból kilépve található még egy garázs, mellette egy 2 személyautónak elég beálló, egy csapadéktározó és leghátul körülbelül 30 nm-es közművesített kisház, ami akár egy külön kis lakásnak is kialakítható.

Infrastruktúrája jó, 5-10 perc sétán belül elérhető óvoda, iskola, közértek, orvosi rendelő, hév- és buszmegállók, de ugyanennyi idő alatt kocsival el lehet érni nagyobb bevásárló központokat például Gödöllőn, de 15 perc alatt akár Budapest belvárosát is.

INGYENES hiteltanácsadás! CSOK Ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 362841
Tulajdonságok
Település: Mogyoród
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Szadai út környékén
Telek nagysága (m2) : 625
Épület hasznos területe (m2) : 230
Szobák száma: 7
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Mogyoród, Szadai út környékén" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat