Betöltés...

Budapest II., 143 m2, 204999000 HUF, 6 szoba, 1 félszoba [1815_5472]

Ár: 204.999.000 Ft

Egyedülálló lehetőség az igazi nagycsaládos élethez!

Budapest szívében, a történelmi II/A. kerület széphalmi részén, a Hidegkúti úton található, ez a modern családi otthon. Az ingatlan teljesen levált az elektromos hálózatról a megvalósult napelem pályázatnak köszönhetően, így környezetbarát és költséghatékony.

A tágas 1250 nm-es telken 2021-ben egy kétlakásos eltolással ikerház épült. Ez a lakás 143 nm-es nettó lakóterülettel rendelkezik, mely nappali és hat különnyíló szobából áll, belső kétszintes kialakítású, saját, kizárólagos 231 nm használatú kerttel, a felső szinten + 7 nm erkély, alsó szinten + 20 nm terasz. Egyedülálló kertvárosi élmény várja az új lakókat. Az épület magas színvonalú kivitelezése, a modern energiahatékony megoldások és a kényelmes elrendezés mind azt szolgálják, hogy ez a lakás tökéletes otthona legyen egy nagy családnak.

Az energetikai hatékonyságot szolgálják a 3 rétegű borovi fenyő hő- és hangszigetelt nyílászárók, a hőszivattyús fűtésrendszer, és a padló- és mennyezetfűtés. Az ingatlan korszerű felszereltsége, a minőségi anyagok és a modern technológia mind azt szolgálják, hogy otthona minden szempontból kivételes legyen.

A kert is magában foglal egyedi kialakításokat, mint például a vakondháló, a mediterrán gyepszőnyeg, és a telepített öntözőrendszer. Ezenkívül a házhoz tartozik egy kétállásos mobilgarázs és egy külön területen elhelyezett kutya kennel.

Tömegközlekedés: Busz: 57; 64; 64A; 164; 264; Hűvösvölgy, onnan a belváros irányába villamos: 56; 56A; 61; 59, Éjszakai busz 956.

Ezen a csodálatos helyen az infrastruktúra valóban tökéletes. A közelben található egy kiváló francia iskola, amely ideális lehetőséget kínál a gyerekek oktatására. Ha az amerikai iskola iránt érdeklődik, ne aggódjon, mert Nagykovácsiban, mely közel van, az is könnyen elérhető. A Klebelsberg közösségi ház mindössze pár percre van, így könnyedén részt vehet különböző közösségi eseményeken és programokon.

A Széphalom bevásárlóközpont mindössze 2 percnyi távolságra van, így könnyen beszerezhető minden, amire szüksége van, anélkül, hogy messzire kellene mennie. A Gyarmati uszoda is könnyen elérhető, mindössze 10 percnyi sétára van, így könnyedén élvezheti a sport és a rekreáció előnyeit.

Az infrastruktúra további részei sem hagyhatók figyelmen kívül: általános iskola, orvosi rendelő és még egy Waldorf iskola is a közelben találhatók. Mindezek együtt teszik ezt a helyet ideálissá, ahol mindennapi élete kényelmes és könnyű lesz. Élvezze az itt élés minden előnyét, és éljen egy olyan helyen, ahol minden a közelében van!

Az ingatlan ideális választás nagycsaládosoknak, akik szeretnék élvezni a modern és környezetbarát életmódot, miközben kényelmes és stílusos otthonban élnek. Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható, tehermentes!

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget a saját igazi nagycsaládos otthonához!

Hívjon most, az ingatlan rugalmasan megtekinthető, kulcs nálam!

Irányár: 205 MFt
Refszám: 9694

Hívjon bizalommal a megadott számon!
Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom.
Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan
Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük.

Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik.

Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére.
Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.
Tulajdonságok
Település: II. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Hidegkúti út
Telek nagysága (m2) : 600
Épület hasznos területe (m2) : 143
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 1
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.08
Eddig megtekintették 73 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Budapest II., 143 m2, 204999000 HUF, 6 szoba, 1 félszoba [1815_5472]" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Mavalux ingatlanok