Betöltés...

Családi Ház Eladó Nyíregyházán - Kedvelt Lakókörnyezet, Csendes Utca

Ár: 119.900.000 Ft


Nyíregyháza egyik legkedveltebb lakókörnyezetében, egy nyugodt és csendes utcában található ez a kivételes 235 m2-es tégla építésű családi ház. Az ingatlan három szintes, galériás amerikai-konyhás nappalival és 4 szobával rendelkezik, valamint duplakomfortos kialakítás teszi otthonossá.

Hasznos Alapterületek Szintenként:

- Pince: 20,99 m2

- Földszint: 151,2 m2

- Tetőtér: 62,92 m2

A családi házhoz tartozik egy gyönyörűen fedett kertre néző terasz, ahol kellemes időtöltést biztosít a családnak. A fűtésről gázkazán gondoskodik, padló- és radiátoros hőleadással. A nyári hónapokban az emeleti szobákban elhelyezett klímaberendezések biztosítják a megfelelő hűtést.

Az ingatlan rendelkezik egy modern 5,5 kW/h napelem rendszerrel, így az energiaköltségek minimalizálhatók. A zárt, füvesített belső udvar nyugalmat és kényelmet teremt a mindennapi élethez. A 23 m2-es garázs és a ház előtt kiépített parkolók kényelmes megoldást nyújtanak a gépjárművek elhelyezéséhez.

Az ingatlan kiválóan alkalmas mindazoknak, akik szeretnék élvezni a város nyújtotta kényelmet, ugyanakkor egy nyugodt és csendes otthonban pihenni. A jó közlekedési lehetőségek tovább növelik a praktikusságot, míg a tágas, világos terek harmonikus atmoszférát teremtenek a családi élethez.

Ha szeretnétek megtapasztalni a kényelmet és a minőséget egy otthonban, amely valóban a tiéd, ne habozzatok felvenni a kapcsolatot velünk és megtekinteni ezt a csodálatos családi házat Nyíregyházán!


Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 516
Épület hasznos területe (m2) : 235
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.01
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Családi Ház Eladó Nyíregyházán - Kedvelt Lakókörnyezet, Csendes Utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Smile Ingatlaniroda