Betöltés...

Kétszintes sorhàz kis kerttel!

Ár: 49.500.000 Ft

Kétszintes Otthon Külön Bejárattal Sok Lehetőséggel Eladó!???
49.500.000.- forint / 130.000.- EUR
?+3670/629-2036
Mosonmagyaróvár mosoni városrészében kínálom Önöknek ezt a remek lehetőséget. Az ingatlan 2 lakásból álló családi ház külön bejárattal (lásd a képek között) külön helyrajzi számon és használati megosztással rendelkeznek. 2002-ben teljeskörű felújítás történt mindkét szinten (víz és villanyvezetékek, burkolatok) a gázkazán még garanciális. Rendezett jogviszonyú és tehermentes. A közművek közös óráról működnek, a fogyasztómérők nincsenek almérőkkel felszerelve így inkább egy családnak ajánlom ahol több generáció él együtt. Igény esetén azonban almérők felszerelhetőek! A lakások 2 x 59 m2 alapterületűek, a hozzá tartozó telek pedig további 60 m2. A ház homlokzati szigetelése 7 cm, a tető pedig cserép tető.

A FÖLDSZINTI LAKÁS HELYISÉGEI: 2 szoba, konyha/étkező helyiség, kádas fürdőszoba egy helyiségben a wc-vel, kis előszoba.

A FELSŐ LAKÁS HELYISÉGEI: 2 szoba, konyha, nappali étkezővel, kádas fürdőszoba, wc külön helyiségben, lépcsőházi feljáró.

A nyílászárók műanyagok az emeleten pedig tetőtéri ablakok reluxákkal. A fűtés és a melegvíz kondenzációs gázkazánról megy. Az udvarban egy kis tároló faház áll valamint a bejáratnál közös pincerész is van amely szintén alkalmas akár kerékpár tárolásra is. Az udvar kedves kis része az otthonnak, kényelmes megoldás hiszen nem nagy területű de mégis a kellemes pihenés részét szolgálja egy fárasztó munkanap után. A parkolás az utcán ingyenes övezetben történik, de a szomszédban bérelhető garázs is. Remek lehet akár befektetési célból is! Ára: 49.500.000.- forint. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken.
Tulajdonságok
Település: Mosonmagyaróvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Vilmosrév
Telek nagysága (m2) : 60
Épület hasznos területe (m2) : 118
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 1
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 478 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Kétszintes sorhàz kis kerttel!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Kvisszt