Betöltés...

Eladó 135 nm-es Új építésű Családi ház Benijofar

Ár: 340.000 Ft

Ez egy lenyűgöző modern ház Benijofarban.
Ez egy nagyszerű ház saját medencével, szép kerttel és belső saját parkolóval rendelkezik. A környék csendes és biztonságos.A villában három hálószoba, két fürdőszoba és egy kényelmes nappali, étkező és amerikai stílusú konyha található, teljesen légkondicionált. A konyha berendezése igény szerint alakítható . A kényelmes nappali TV-vel és internetkapcsolattal rendelkezik, a teraszon pedig egy remek vacsorát is elfogyaszthat.Minden fontos szolgáltatás - éttermek, bevásárlóközpontok, golfpályák, banki irodák - csak néhány percre található, míg a strand mindössze tíz percre, Alicante pedig 35 perc alatt elérhető autóval.
Az árban benne van:- Minden ár tartalmazza: Elektromos redőny a hálószobákban, elektromos főzőlap és páraelszívó a konyhában,- komplett fürdőszobák, belső és külső világítás- Privát medence *6x3m- SZOLÁRIUM OPT: Fehér fém lépcsőház, ára 17 500 €- BASEMENT BASIC: Nyers, beton és tégla kivitelben.- Nem számítva a járdákat (sem lépcsőket), sem a vakolatot, sem a festéket, sem az álmennyezetet.    Előre szerelt világítással, víz- és légkondicionálással az osztáshoz
A terület:
A Costa Blanca partja több mint 200 km hosszú, és ez a part 57 alkalommal kapott Kék Zászló díjat, ami bizonyítja a strandok és kikötők kiváló vízminőségét. Több mint 170 gyönyörű aranyhomokos strand és öböl Alicante déli részén - Los Arenales, Guardamar del Segura - különösen gazdag homokdűnékben.Itt mindent megtalál, amire szüksége van; nagyszerű bárok sorakoznak az utakon, étkezhet a közvetlenül a tengerparton lévő éttermekben, és élvezheti a vízi sportok minden fajtáját, mint például a szörfözést, vitorlázást, búvárkodást stb. Az ételkínálat széles a "tenger gyümölcsei" tekintetében, de ismert a mediterrán étrendről, a zöldségekről, gyümölcsökről és a hagyományos alicantei konyháról is. A golf szerelmesei nemzetközileg elismert golfpályákat és tökéletes időjárást találnak, így nagyon elterjedt az egész tartományban.A jól használható autópálya-hálózat lehetővé teszi az egész Costa Banca felfedezését. Az Alicante-Elche repülőtér 35 perces autóútra, Guardamar pedig 5-10 perces autóútra található a Ciudad Quesada szállásától. A Földközi-tenger partjának egyik legdinamikusabban fejlődő üzleti és gazdasági területe.
Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Telek nagysága (m2) : 150
Épület hasznos területe (m2) : 135
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 135 nm-es Új építésű Családi ház Benijofar" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Compra Mar S.L