Betöltés...

Páratlan Lehetőség Dunakilitin Mely Csakis Önre Vár

Ár: 133.500.000 Ft

Dunakilitin kínálom Önöknek ezt a kivételes otthont. Az ingatlan cégünk munkája, melyet büszkén mutatunk most be Önöknek! 2020-ban épült minőségi alapanyagokkal. A lakóház egyszintes tervezés 140 m2 alapterülettel, remek beosztással, a hozzá tartozó telek pedig 886 m2. A tető cserép tető, a ház homlokzati szigetelés 15 cm.

A LAKÓHÁZ HELYISÉGEI: előszoba, 3 szoba, gardrób, tágas nappali helyiség amerikai konyhával, technikai helyiség, zuhanykabinos fürdőszoba wc-vel, +1 wc külön helyiségben, kamra, 30 m2-es fedett terasz, 20 m2-es garázs.

A nyílászárók műanyagok, redőnyökkel és szúnyoghálóval felszereltek. A fűtés gázfűtés. Minden szoba klímával felszerelt. Az ingatlan beosztása rendkívül praktikus, a szobák jól elkülönülnek a nappalitól. A nappali tágas és kényelmes része az otthonnak, világos terekkel. Az amerikai konyhához kis kamra tartozik. A nappaliból 30 m2-es fedett terasz nyílik mely zárható / téliesíthető. A hálószobából gardrób szoba nyílik beépített polcrendszerrel. A fűtött garázs utcafrontról nyílik, a parkolás után közvetlenül jutunk be a lakóházba. A lakásban beépített bútorok vannak a helyeket jól kihasználva. Az ingatlan riasztórendszerrel kiépített. Az udvar gyönyörűen kialakított, kis faházzal és automata öntözőrendszerrel a területén. Az ingatlan remek lehetőség ha újszerű, minőségi otthonra vágyik! Ára: 350.000.- EUR. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!
http://www.rajkaraj.hu/property/...
Tulajdonságok
Település: Dunakiliti
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: IRODA
Telek nagysága (m2) : 886
Épület hasznos területe (m2) : 140
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Garázs, klíma
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Feladás dátuma: 2023.11.04
Eddig megtekintették 174 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Páratlan Lehetőség Dunakilitin Mely Csakis Önre Vár" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Rajka Raj Kft