Betöltés...

Több generáció számára megfelelő ingatlan vállakozással megélhetéssel együtt - Egerág

Ár: 197.000.000 Ft

 
Az elmúlt rendszerben kiépített, kiemelt prioritású létesítmények és a természet adta lehetőségek összehangolásának eredményeképpen született ez a páratlanul gyönyörű, csendes környezetben található ingatlan 2 hektáros területen fekvő ingatlan. Rajta két családi ház, raktárhelyiségek, gyümölcsös található parkosított, zöld környezetben az M6-os autópálya felhajtótól 3 km-re.
Az igényesen, minőségi anyagokból megépített családi házak 80 és 200 nm-esek, melyekben kihasználva az egyedi adottságokat harmóniában a környezettel készültek, fenntartásuk rendkívül gazdaságos.
A borovi fenyőből épített kisebb , 80 nm-es  alapterületű ház  amerikai- konyha nappalival, 2 hálószobával  és hatalmas fürdőszobával rendelkezik. Fűtését a kézzel tapasztott vízteres kemence biztosítja radiátorok segítségével.  A 200 nm-es egyedi családi ház téglából és  betonból épített. Benne szoba, gardrób, a fölső szint   alatti 90 nm-es nappali, ahol szintén a kézzel épített kemence biztosítja a fűtést. A természetes világítást a hatalmas mennyezeti ablakokon keresztül kapja,  ezáltal rendkívül világos. A föld feletti részen található az üvegablakokkal körbevett lakótér másik fele, ahol a konyha- ebédlő ,háló, tágas fürdőszoba található. Az egész lakás fával burkolt hajópadló és kerámialap aljzattal.Az emeleti részre kényelmes falépcsőn vagy a személylifttel lehet közlekedni. Ebben az épületben kihasználva az egyedi adottságokat a téli-nyári hőmérséklet egyformán nagyon kellemes és mindemellett rendkívül gazdaságos is.
 
A területen a legnagyobb raktár 400 nm-es, mellette kisebbek, ahol vállalkozást, üzemi tevékenységet lehet végezni.
Jelenleg a családi vállalkozásként működő, bevezetett, saját ügyfélkörrel rendelkező céget a hozzátartozó eszközökkel, ingatlanokkal, ingóságokkal együtt vásárolhatja meg, ezek a vételár részét képezik.
Irányára: 197  M  Ft
 
Tulajdonságok
Település: Egerág
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Telek nagysága (m2) : 19800
Épület hasznos területe (m2) : 280
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 62 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Több generáció számára megfelelő ingatlan vállakozással megélhetéssel együtt - Egerág" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: EF-ES Bt.