Betöltés...

Eladó Zalaegerszeg, Bazitai SORHÁZ eladó!

Ár: 38.900.000 Ft

Képzelje el otthonát Zalaegerszeg egyik legszebb részén, ahol a város fölé magasodva LENYŰGÖZŐ KILÁTÁSban lehet része nap mint nap.

Ez a 135 nm-es, belső három szintes, tégla falazatú, KERTKAPCSOLATOS SORHÁZI LAKÁS egy 4 lakásos társasházban vár Önre. Ahogy a képek is mutatják, a teljes lakás FELÚJÍTÁSRA SZORUL, ám az ingatlan rendkívüli adottságai miatt KIVÉTELES LEHETŐSÉGeket rejt magában.

Az ingatlanban 3 szinten oszlanak meg a terek. A lakásba belépve:
• az alsó szinten található a 16 nm-es garázs, a kazánház és tárolóhelyiség;
• a középső szinten a tágas és világos nappali a főszereplő, melyből gyönyörű városi panoráma nyílik az erkélyről. Emellett itt található egy hálószoba, konyha, kamra és fürdőszoba, valamint egy külön WC is;
• a felső szinten további két hálószoba van, mindegyik saját erkéllyel rendelkezik, és egy további tárolóhelyiség is rendelkezésre áll.

A lakás fűtését gázkazán biztosítja radiátorokon keresztül, így komfortos hőmérsékletet teremthet a legnagyobb hidegben is.

Az ingatlanhoz tartozik egy 750 nm-es telek, ahol lehetőség van grillezésre, kerti partikra, gyerekeknek játszótér vagy akár saját kert kialakítására.

Mindössze 295.000 Ft-os négyzetméteráron olyan ingatlan tulajdonosa lehet, amely csak arra vár, hogy valaki életet leheljen bele, és újjávarázsolja. A lakás elosztásának köszönhetően a kreativitás szabadon szárnyalhat, a tágas terek lehetőséget adnak arra, hogy az új tulajdonos saját ízlése szerint alakítsa ki az ideális otthont. A felújítás során használhatja a legmodernebb anyagokat és tervezési elemeket, hogy egy egyedi és kifinomult otthont hozzon létre.

Az ingatlan közel van a város központjához, iskolákhoz, óvodákhoz, boltokhoz, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, így kiváló választás olyan családok számára, akik egyaránt szeretnék élvezni a városi életet és a nyugalmat.

Ha szeretne egy olyan otthont, amelyet saját ízlése szerint alakíthat, és élvezheti a város felett az elbűvölő kilátást, ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget!

Használja ki a CSOK által nyújtott lehetőségeket, hogy kedvezőbb feltételekkel tudja megvásárolni az ingatlant!

Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon, és vegye fel velem a kapcsolatot a további részletekért vagy a megtekintéshez egyeztessen időpontot.

Tekintsük meg együtt az ingatlant és tegyen rá ajánlatot!

Irodánk ingyenes hitel-tanácsadással és hitel ügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel várja Ügyfeleinket. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357642
Tulajdonságok
Település: Zalaegerszeg
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Bazitai SORHÁZ eladó!
Telek nagysága (m2) : 750
Épület hasznos területe (m2) : 135
Szobák száma: 4
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 104 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó Zalaegerszeg, Bazitai SORHÁZ eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat