Betöltés...

Dunaszegen két szintes családi ház eladó

Ár: 79.900.000 Ft

Dunaszeg csendes utcájában, de a központ közelében található, két szintes családi ház. Alul konyha, éléskamra, nappali, két szoba, zuhanyzós fürdőszoba, felül közlekedő, három szoba, kádas fürdőszoba lett kialakítva. Két emeleti szobához erkély csatlakozik. Az ingatlan a 80-as években épült, a 2000-es évek elején külső felújításon esett át. Az eredeti tető héjazatot lemez cserépre cserélték, míg a homlokzat 10cm-es hőszigetelő burkolatot kapott. A régi nyílászárókat műanyagra cserélték, a szobák laminált padlóval, a nappali járólappal lett burkolva. A ház mögött nyári konyha - a lakás innét is megközelíthető - garázs és tárolók is vannak. A főépülettől különállóan, egy 70nm-es, 3 helyiségből álló épület is ki lett alakítva. Ide is minden közmű be van vezetve, így bármilyen vállalkozásra alkalmas. Két helyiségnek külön bejárata van, így ezeket önállóan is lehet működtetni. Igény szerint egy különálló lakrészt is ki lehet alakítani belőle.

Dunaszeg a Szigetköz szívében, Győr belvárosától 15 kilométerre elhelyezkedő település. A Mosoni-Duna partján terül el, annak egy szegletében, innen származik a falu elnevezése is. Aki egy nyugodt, gyönyörű természeti környezetben elhelyezkedő, azonban a nyüzsgő várostól nem messze található településen szeretne élni, itt számítását megtalálja.

Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Tulajdonságok
Település: Dunaszeg
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Futrinka u.
Telek nagysága (m2) : 1439
Telek beépíthetősége (%): 3
Épület hasznos területe (m2) : 200
Szobák száma: 5szoba+nappalis
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2024.02.07
Eddig megtekintették 225 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Dunaszegen két szintes családi ház eladó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Express Ingatlan Stúdió Kft