Betöltés...

Budapest mellett Ürömön 5 szobássá alakítható ikerház-jelleg

Ár: 132.000.000 Ft

Ürömön a mediterrán hangulatú Táborföldi lakóparkban eladó egy 110 nm alapterületű, nappali+ 3 szobás ikerház jellegű ingatlan, 260 nm-es saját kerttel és akár 5. szobává is alakítható garázzsal (+17 nm). Tulajdoni lap szerint 147 nm (terasszal).

A földszinten található az amerikai konyhás egész nap világos nappali, konyha, étkező, háztartási szoba, WC, és az előszobából nyíló garázs.

A nappali keleti (konyharész), déli és nyugati tájolású, így rendkívül napfényes és világos. Az előszobából nyíló garázsban a radiátor már be van vezetve, így könnyedén bővíthető a lakórész egy nagy 17 nm-es ötödik szobával, irodával, vagy raktárral.

Az emeleten 3 hálószoba, és egy nagy méretű fürdőszoba található dupla mosdóval, hidromasszázs körkáddal, valamint zuhanyzóval . A sok beépített szekrény megkönnyíti a tárolást.

A kétszintes lakás fűtését kondenzációs BAXI DUO-TEC COMPACT típusú kazán biztosítja, alsó szinten padlófűtés 2 db radiátorral kiegészítve. A felső szinten radiátorok vannak. A meleg vizet és a főzési lehetőséget is a gázkazán szolgáltatja. A sütő elektromos árammal működik. A nappaliban 2 lehetséges helyen is kialakítható kandalló.

Az ingatlan teherhordó falai Porotherm NF 30 elemekből falazottak, a nyílások áthidalói Portherm termékek, a födém és a lépcső monolit vasbeton anyagú, a külső falak hőszigeteltek (12 cm). A nappali egyik oldalán belső hőszigetelés is készült. Így a jelenlegi éves gázszámla 110 eFt (havi 9eFt). Éves fogyasztás a jó szigetelés és gázkazánnak köszönhetően 700-1.000 m3 között alakult az utóbbi években, amely a kedvezményes gázmennyiség (1729 m3) 40-60%-a.

Az ingatlant 260nm-es saját kertrész veszi körül gyümölcsfákkal. A terasz és a kert egy része teljesen el van szeparálva, nincs belátás (fák, növényzet, kerítés), ezáltal intim kerttel rendelkezik. Itt remek lehetőség van grillezésre (bográcsozás, szalonnasütés), baráti-, családi összejövetelekre.

A nyeles telekszerű ingatlanon (L-alakú) jelenleg az egyik utcáról nyílik autós bejárat. Parkolási lehetőség a garázsban, valamint a garázs előtti udvar-részen, illetőleg az utcán a kerítés előtt van. A telek másik felén, a másik utca felől akár 3 autónak is elegendő plusz beálló megvalósítható, valamint faház, tároló is kialakítható. A kert 53 méter hosszú oldala mentén elegendő hely van hosszú futkározásokra egy nagy mozgásigényű kutya számára.

Az ingatlan Budapest határától kényelmes távolságra, mindössze 2 kilométerre található, gyönyörű zöld környezetben, jó levegővel, nagyon jó közbiztonsággal. A város több úton is megközelíthető Ürömről. Autóval 20, tömegközlekedéssel 30 percre a belvárostól. A buszmegálló (840, 848) 3-4 perc sétára található, reggelente 10 perces indulási időközönként. Az ürömi körforgalom 1,7 km-re található (15-25 perc séta), ahonnan városi 218-as BKK busz (Szentlélek tér és Solymár Auchan áruház közt), további buszjáratok Bp felé (Solymár, Pilisvörösvár, Esztergom irányából), illetőleg BKV bérlettel is használható vonatköz
Tulajdonságok
Település: Üröm
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Táborföld
Telek nagysága (m2) : 310
Épület hasznos területe (m2) : 127
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2023.11.16
Eddig megtekintették 244 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Budapest mellett Ürömön 5 szobássá alakítható ikerház-jelleg" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Nagy IN