Betöltés...

Eladó 162 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Mocsa Boldogasszony puszta

Ár: 68.500.000 Ft

Tata kertvárosában, Mocsa Boldogasszonypusztán kínálunk megvételre, egy 2018-ban épült, 5 szobás, 6 fürdőszobás lakóházat, melyhez 1786m2 telek terület tartozik.

Kiváló lokáció! Tatától 15 percre, mégis a nyugalom szigetén lehet az otthona, csodás környezetben, jó levegőn. Tekintettel arra, hogy minden szobához, privát fürdőszoba is tartozik, a kis birtok kiválóan alkalmas vendégházként történő hasznosításra is, falusi turizmusra, vagy szálláshely szolgáltatásra, igazi vidéki hangulatot áraszt. Az ide érkezőknek a környező erdő és a tavak biztosítják az aktív programokat és a pihentető kikapcsolódást egyaránt. Az ingatlan tehermentes, 1/1 arányú, céges tulajdonban van, a vételár bruttó!

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat is kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Tulajdonságok
Település: Mocsa
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Boldogasszony puszta
Telek nagysága (m2) : 1786
Épület hasznos területe (m2) : 162
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 162 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Mocsa Boldogasszony puszta " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó