Betöltés...

Üröm Péterhegyen 3 szintes sorházi lakás eladó

Ár: 194.900.000 Ft

Üröm Péterhegyen igényes, újszerű ház eladó!

Csendes, aszfaltozott, szinte forgalommentes zsákutcában eladó egy 10 éve épített, nettó 171 nm lakóterületű ingatlan, mely egy háromlakásos sorház szélső lakása. A 400 nm-es intim kertben egzotikus növények, virágok, jakuzzi, pihenősarok van kialakítva, valamint egy kis szerszámos tároló. Az udvarban van egy gépkocsi beálló is, de az ingatlan földszintjén elektromos kapuval ellátott, egyállásos garázs is található.
A házat magas minőségű anyaghasználat, tágas, világos terek, jól átgondolt tervezés, valamint kedvező energetika jellemzi. A lakásba lépve tágas előtér fogad, innen nyílik a garázs, a fürdő, a külön WC, a mosókonyha, valamint az amerikai-konyhás nappali, étkező. A konyha mellett van egy 11 nm-es télikert is, mely évszaktól függően teraszként is funkcionál. A napsütés elleni védelmet központi távirányítású, időjárás-érzékelős napellenző biztosítja. A földszinten padlófűtést alakítottak ki. Az emeleten 3 nagyobb háló, 2 gardrób és egy világos, tusolós és kádas fürdő található. A tetőtérben további dolgozó szoba lett kialakítva, valamint egy mosdóval ellátott tároló helyiség, ahol a gépészeti eszközök, kondenzációs kazán található.

További extrák:


szenzoros napellenzők, távvezérelt árnyékolás
elektromos, aluminium redőnyők,
riasztó, kamera-rendszer,
Siemens, AEG konyhai gépek,
3 rétegű nyílászárók,
3 fázisű elektromos áram (napelem telepíthető),
automata öntözőrendszer,
5 személyes jacuzzi,
reluxa


Az ingatlant ajánlom családosoknak, de a beosztás miatt akár két generáció együttélésére is megfelelő. A lokáció kedvező, az utca csendes, a közlekedés jó, a HÉV megálló és a III. kerület egy kis sétával elérhető.

Az alaprajz és az adatok tájékoztató jellegűek.

English:

Empty, modern house for sale in Péterhegy!
In a quiet, asphalted, almost traffic-free dead-end, a property built 10 years ago, with a net living area of 171 sqm, is for sale. The 400 sqm intimate garden has exotic plants, flowers, jacuzzi, relaxation area and a small tool shed. There is also a carport in the courtyard, but there is also a single-stall garage with electric gate on the ground floor of the property.
The house is characterised by high quality materials and bright spaces, well thought-out design and good energy efficiency. Entering the apartment, you are welcomed by a spacious entrance hall, from here you can enter the garage, the bathroom, the separate toilet, the laundry room, the living room with American style kitchen and dining room. Next to the kitchen there is an 11 sqm winter house, which can also be used as a terrace depending on the season. Sun protection is provided by a central remote-controlled weather-sensing awning. Underfloor heating has been installed on the ground floor. Upstairs there are 3 large bedrooms, 2 walk-in wardrobes and a bright bathroom with shower and bath. In the attic there is a further study room and a storage room with washbasin, where the mechanicals and a condensing boiler are located.
Additional extras:    
- sensor awnings, remote controlled shading
- electric aluminium shutters,
- alarm, camera system,
- Siemens, AEG kitchen appliances,
- 3 layer windows,
- 3 phase electricity (solar panel can be installed),
- automatic irrigation system,
- Jacuzzi for 5 persons,
- reluxa

I recommend the property for families, but the layout makes it suitable for two generations to live together. The location is favourable, the street is quiet, the transport is good, the HÉV stop and the III. district are a short walk away.
The floor plan and data are for information only.

Tulajdonságok
Település: Üröm
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Telek nagysága (m2) : 400
Épület hasznos területe (m2) : 171
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 92 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Üröm Péterhegyen 3 szintes sorházi lakás eladó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Living Home Ingatlan