Betöltés...

EGERSZÓLÁTON, EGYEDÜLÁLLÓ, NEMESI KÚRI ELADÓ!

Ár: 129.000.000 Ft

Csak az iroda kínálatában!
EGER szomszédságában, Egerszóláton, amely kulturális és turisztikai szempontból is meghatározó, TELJES MÉRTÉKBEN összközműves település, ELADÓ egy 1864 évben épült, 2 300 nm parkosított kert közepén, domboldal tetején álló berendezett, gépesített, riasztóval felszerelt NEMESI KÚRIA!

A SZÓRÁDI KÚRIA EGYEDI HANGULATA, a kertre és a szóláti hegyek lankáira néző kilátása a tiszta levegő összhangja,rabul ejtő.
IGÉNYES, IMPOZÁNS CSALÁDI OTTHONNAK, akár több generáció számára is kiváló, de az épület kialakításából adódóan, akár a FALUSI TURIZMUSNAK is helyet adhat, ahogy üzemelt is.

Az ingatlan jelenlegi kialakítása szerint, az egyik szárnyában kapott helyet a TÁGAS, KANDALLÓS, kert/terasz felé nyitott NAPPALI, közvetlen kapcsolattal egy FÜRDŐSZOBÁS HÁLÓSZOBÁVAL,
a KÖZÉPSŐ RÉSZEN a bejárat, fogadó előtér, közös helyiségű nyitott szoba, - amely zárhatóvá tehető - a szintén TÁGAS ÉTKEZŐS gépesített KONYHA, kamra,
az épület másik oldalán a közlekedőből nyílóan további 3 HÁLÓSZOBA, 2 FÜRDŐSZOBA került kialakításra, cirkófűtés/radiátor.

Az épület alatti BOROSPINCE családi, vagy vendéglátói eseményekre is kiváló, egyedi hangulata tökéletes kikapcsolódást biztosít, továbbá adott a lehetősége a KERTBEN a bogrács, - a nyárs, egyéb kerti program rendezésére is.
A parkolás több autó számára is biztosított.


Az Egerszóláti Olaszrizling a település VÉDJEGYE, a szőlőtermesztésnek és a szőlőkultúra terjedésének HAGYOMÁNYA van, legalább az 1780-as évekre nyúlik vissza és napjainkban is őrzik, amelyet az Egerszóláti Olaszrizling FESZTIVÁLLAL, Borlovagrend ceremóniával, szüreti felvonulással, egyéb programokkal ünnepelnek.
A település új és régi, a török időkig is visszanyúló BOROSPINCÉI LÁTOGATHATÓAK.

EGERSZÓLÁT infrastrukturális ellátottsága jó,1990,-1993 évben épült a vezetékes ivóvíz, és gázhálózat, 2002 évben csatornahálózat, amelynek köszönhetően a lakosság KÖZMŰ FELTÉTELEI is BIZTOSÍTOTTAK.
MEGKÖZELÍTÉSE: közvetlen buszjárat biztosított a 13 kilométerre lévő EGERBŐL, amely félórán belül elérhető. Egerszólát Budapestről 140 km, másfél óra alatt megközelíthető.

Bármikor fogadom hívását, ha nem lennék elérhető, visszahívom!
Hivatkozási szám: 2083
https://innovacioingatlan.hu/ing...
Tulajdonságok
Település: Egerszólát
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Fő út
Telek nagysága (m2) : 2300
Épület hasznos területe (m2) : 200
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 1
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: Neobarokk butor, gépesített, kandalló, borospince
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 400 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "EGERSZÓLÁTON, EGYEDÜLÁLLÓ, NEMESI KÚRI ELADÓ!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Innováció Ingatlan