Betöltés...

Eladó 654m2-es Családi ház, Siófok

Ár: 640.000.000 Ft


A balatoni City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok örökérvényű legelegánsabb utcájában egy villaépületet.

 

Az 1605 m2-es, két utcára nyíló, egyedülállóan nagy telken két épület helyezkedik el, a főépület az 1800-as évek végén épült, a melléképület pedig a 2000-es évek elején.

 

A főépület kívülről őrzi a múlt századra jellemző építészeti vonásokat, gondos tulajdonosainak és a folyamatos karbantartásnak, időszakos felújítási munkáknak köszönhetően az épület makulátlan állapotnak örvend. A főépület alapterülete mintegy 574 m2, mely összesen 3 szinten helyezkedik el. 

 

A földszinten található egy amerikai konyhás nappali, melyben a konyha szeparálható egy üvegfallal a nappalitól, valamint  szintén a földszinten található egy dolgozószoba is, mely a méretes beépített szekrényeknek köszönhetően gardrób helyiségként is funkcionálhat. A földszintről megközelíthető a teljesen felújított, két helyiséges borospince is, mely tárgyalóként is működhet.

 

Az első emeletre egy korhű falépcsőn keresztül juthatunk fel, félemeletnél egy vendég toalett kapott helyet. Az első emeleten található egy előtér, 3 hálószoba, 1 dolgozószoba és egy fürdőszoba - wc helyiség.

 

A második emeleten található egy külön lakosztály nappalival, hálószobával és zuhanyzós fürdőszobával.

 

Az épületen belül mindenütt luxus minőségű olasz járólap és parketta került beépítésre, a földszinten található olasz Arrital konyhabútor Whirlpool hatodik érzék gépekkel került kivitelezésre. A fürdőszobák, toalettek szaniterei Grohe/Hansgrohe márkájúak, a fürdőszobákban szabadon álló fürdőkáddal és esőztető, masszázszuhany funkciót is ellátó zuhanykabinnal, okos wc-vel. A vizes helyiségek burkolatai mindenütt márványból vannak. 

 

A második épületben kapott helyett a wellness részleg finn szaunával, merülőmedencével, edzőteremmel, zuhanyzóval és pihenőtérrel, valamint ennek az épületnek a része a 3 beállásos teremgarázs is galériával, ahol egy tárgyaló is kialakítható.

 

A 2020-as, legutóbbi felújítás során a víz- és villamosvezetékek, a külső - belső nyílászárók cseréje az egész épületben megtörténtek. A földszinten és az első emeleten a külső nyílászárók üvegei betörésbiztosak, a felszerelésre került gyönyörű lámpatestek a legmodernebb energiatakarékosak. A kémények és kandalló felújításáról is gondoskodtak a tulajdonosok, újrabélelése és engedélyeztetése is megtörtént. 

 

Az épületek fűtését Ariston hőszivattyús rendszer látja el fan-coil klímákkal és fali radiátorokkal, de a tulajdonosok meghagyták a Buderus gázkazánt is, mely a hőszivattyús rendszertől függetlenül működtethető, valamint mindkét épületet ellátó vízlágyító rendszert is beépítettek.

 

A kert körbejárható, parkosított, folyamatosan kertész által gondozott, a beépített öntözőrendszer fúrt kútról üzemel. A hátsó kert növényeinek köszönhetően belátástól mentes, ezen a részen lehetőség van akár medence kialakítására is. 

 

Ha szeretne a családja részére egy kényelmes, minden igényt kielégítő luxus otthont biztosítani, vagy szeretné pénzét értékálló ingatlanba fektetni, ezzel az ingatlannal mindezt elérheti.

 

A Balaton-part, a központ, számos vendéglátó egység mind mind gyalogos távolságra van.

 

Jöjjön el, nézze meg ezt a minden igényt kielégítő, igazán különleges ingatlant.

 

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.  
  
Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton! 


Tulajdonságok
Település: Siófok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 1 605
Épület hasznos területe (m2) : 654
Szobák száma: 10
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 108 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 654m2-es Családi ház, Siófok" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: City Cartel - Siófok