Betöltés...

ELADÓ ENERGIATAKARÉKOS IKERHÁZ FÉL , AJÁNDÉK KONYHABÚTORRAL

Ár: 59.900.000 Ft

Eladásra kínálunk TULAJDONOSTÓL azonnal költözhető, új építésű – ENERGIATAKARÉKOS –, 97,94 négyzetméteres mediterrán stílusú ikerház első lakását, Dabason.

Ennek a ikerháznak számos előnye van. Először is, a ház újonnan épült, és modern kialakítással büszkélkedhet. Közös fal nélküli, ami azt jelenti, hogy az oda költözőknek magas szintű magánéletet és kényelmet biztosít. A ház továbbá egy újonnan parcellázott környezetben található, Dabas déli, dinamikusan fejlődő városrészében, amely egyre népszerűbbé válik a külvárosi hangulat és a fővároshoz való közelsége miatt.

A ház 3 hálószobából, tágas nappaliból amerikai konyhával, valamint 1 fürdőszobából, 2 WC-ből, 1 kamrából és 1 háztartási helyiségből áll. A 97,94 m2 hasznos alapterületű házhoz tartozik egy 16,29 m2-es terasz, amely a nappaliból érhető el, valamint egy 22,37 m2-es fedett garázs.

A ház magas színvonalon kivitelezett, 30 X Porotherm téglával falazva, a külső homlokzat 15 cm vastag grafitos hőszigetelő rendszerrel, a födém 30 cm vastag cellulóz szigeteléssel, az aljzat 15 cm vastag lépésálló szigeteléssel. A ház emellett 4 funkciós, 5 kamrás, 3 rétegű üvegezésű, hő- és hangszigetelt műanyag nyílászárókkal, valamint padlófűtéssel rendelkezik a nappaliban, az étkezőben, a fürdőszobában, az előszobában és a háztartási helyiségben. A tető, Bramac betoncseréppel fedett.

A házhoz tartozik egy fedett, gépkocsi beálló. A telken további autó parkolása is lehetséges. A ház fűtéséről kondenzációs kombi kazán, illetve "H" tarifás inverteres hűtő-fűtő klímaberendezések gondoskodnak. A kisfeszültségű hálózatok (internet, kábeltévé, riasztó) előkészítve.

Az ikerház 1046 nm-es telken, aszfaltozott út mentén helyezkedik el, és megfelel a jelenlegi CSOK ingatlan támogatás, illetve az 5 %-os ÁFA követelményeinek.
Az ingatlan ára 64,9 millió forint. INGYEN konyhabútor 1 M Ft értékig választható.

Ha szeretne időpontot egyeztetni a megtekintésre, többet megtudni erről az ingatlanról, vagy még több képet hívjon a +36202042526 vagy a +36209725804 telefonszámon.
Tulajdonságok
Település: Dabas
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Wesselényi utca
Telek nagysága (m2) : 500
Épület hasznos területe (m2) : 100
Szobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Energiatakarékos
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2023.06.08
Eddig megtekintették 327 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "ELADÓ ENERGIATAKARÉKOS IKERHÁZ FÉL , AJÁNDÉK KONYHABÚTORRAL" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Nemes_19