Betöltés...

Eladó családi ház kertvárosi környezetben

Ár: 39.900.000 Ft

Eladóvá vált Kisvárdán egy négyszobás, összközműves, t 110 nm -es 1985-ben épült , de azóta két esetben is részlegesen felújított családi ház, Kisvárda egyik legszebb utcájában központhoz közel, gyalog 10 percre. A fal tégla építésű. Az eredeti házhoz hozzá lett építve további egy szoba egy folyosóval és külön bejárattal ellátva. Az új rész fűtési és más szempontból is leválasztható az eredeti épületről. Ebben az épületrészben gázkonvektorral, vagy elektromos fűtőtesttel lehet fűteni. A fűtést a nagy lakrészben egy modern turbós gázkazán, korszerű lemezradiátorokkal és/vagy egy néhány lépésben beüzemelhető vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A lakásban a legnagyobb szoba klimatizált. A szobák fele parkettás burkolattal, másik fele laminált padlóburkolattal rendelkezik, az előtér és a konyha, a hátsó folyosó, valamint a fürdőszoba járólapos lefedéssel. A tetőt a 0,7 mm vastag lemezzel borították be, amelyhez két kémény is tartozik, ha valaki a hagyományosabb fűtésű rendszereket kedveli.
Az épülethez tartozik egy hangulatos terasz árnyas szőlőlugassal.
A felújítások során 8 cm-es külső szigetelés került a teljes épületre. A nyílászárók részleges cseréje megtörtént bejárati ajtóra és az első két szoba ablakaira vonatkozóan. Ezek a helyiségek modern hőszigeteléssel rendelkező nyílászárókat kaptak. Megtörtént az egész épület elektromos vezetékrendszerének cseréje is a hozzá kapcsolódó aljzatok cseréjével, mai műszaki előírásoknak megfelelően. További elérhetőség: 20 8096212
Az 1014 m2 -es telekhez tartozik még egy hangulatos lakás melletti előkert két gyönyörű nyírfával, a hátsó kert gyümölcsfákkal, továbbá egy betonit oldal lemezekből készült garázs és fatároló. A kertészkedést egy könnyen elérhető kerti csap segíti.
Tulajdonságok
Település: Kisvárda
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Gagarin utca
Telek nagysága (m2) : 1014
Épület hasznos területe (m2) : 110
Szobák száma: 4
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: légkondi, dupla fűtési rendszer alacsocy rezsi, külső sziget
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2023.05.02
Eddig megtekintették 2378 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház kertvárosi környezetben" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: totyalaci