Betöltés...

Győr-Ménfőcsanakon 3 szoba + 2 gardrób+amerikai konyhás nappalis Családi ház nagy telekkel eladó!

Ár: 104.900.000 Ft


NAGYCSALÁDOSOK FIGYELEM!  NAGY HÁZ, NAGY KERT!  ITT MEGTEREM MINDEN!

 

A "Best of Ingatlan Győr" Ingatlaniroda, eladásra kínálja Győr-Ménfőcsanak, Ménfői részén csodálatos környezetben található, 3 szintes, 3 szoba + 2 gardrób +nappalis családi házat!

 

Az ingatlan a Ménfői rész, csendes hegyi utcájában található, aszfaltos úton közelíthető meg. 

A gondozott udvarra 2 külön kapun is bejuthatunk, melyek távirányítóval működnek. 

A garázsban 1, az udvarban pedig 2 autó parkolásásra van kialakított beálló.

 

Az alagsorban a garázson kívül, egy kazánház mosókonyhával, egy fatároló, egy kellemesen kialakított közös összejövetelekre alkalmas közösségi tér, amelyből nyílik a téglával boltívesre kirakott borospince, valamint egy szoba, amely akár otthon végezhető vállalkozásra, vagy szabadidős tevékenységre is kitűnően használható.

 

A belső lépcsőn keresztül az alsó szintet elérve, az előszobából nyílik a csodálatos és tágas nappali, amelyben egy kandalló is található. Az otthonos és világos nappali-ebédlő-konyha egy légteret képez és  fényárban úszika, melyből a fedett teraszra egy 2 szárnyas tolóajtón, az ebédlőből pedig egy teraszajtón jutunk ki a gondozott udvarra.

Itt található még egy vendég WC, zuhanyzós fürdőszoba, és egy hálószoba is.

 

A lépcsőn tovább haladva jutunk a tetőtérbe, ahol 2 hálószoba erkélykapcsolattal + 2 gardrób és egy sarokkádas világos fürdőszoba is helyet kapott.

Egyik szoba utcafronti, DNY-i tájolású, a hátsó pedig a kertre néz, K-i tájolású.

A szobák laminált burkolatúak, az egyik légkondicionálóval is felszerelt.  A műanyag nyílászárók szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek, a tetősíkban lévők Velux ablakok.

A ház kis méretű Schlichter téglából épült. A fűtés jelenleg gázkazánnal és fatüzelésű kazánnal történik, radiátoros hőleadókkal, de a ház építésekor a gondos tulajdonosok 3 kéményt is beépítettek, így szinte minden szobában lehetőség van egyéb alternatív fűtés beiktatására (cserépkályha, kandalló), amely jelen gazdasági helyzetben hatalmas előny!

 

 A burkolt , fedett teraszon kialakításra került egy téglával kirakott, kéményes sütögető, így  a nyári időszakban a családi étkezések, összejövetek színtere lehet.

A gondos kezeknek köszönhetően a jövendőbeli tulajdonosok már egy kész kertet kapnak,  (2 alma, szilva, meggy, 2 cseresznye, 3 sárgabarack, ringló, füge, szőlő, málna, ribizli, homoktövis, josta, olasz diófa) amely elláthatja őket minden földi jóval. A konyhakert is rendelkezésre áll, illetve az 1850 m2 -es telek további lehetőségeket kínál.

 

Amennyiben egy igazán nagy családi házra vágyik, és megfogalmazódott már Önökben  az önellátás gondolata, akkor jöjjön el, nézze meg ezt a sok lehetőséggel bíró ingatlant!

 

 

Tompos Szilvia

BEST OF INGATLAN 

+36 30/506-06-57

 

További szolgáltatásaink:

- díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézés

- értékbecslés

- energetikai tanúsítvány

- ügyvédi ügyintézés

- biztosítás

 

 

 


Tulajdonságok
Település: Győr
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 1 682
Épület hasznos területe (m2) : 200
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 0
Komfort: Duplakomfortos
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 148 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Győr-Ménfőcsanakon 3 szoba + 2 gardrób+amerikai konyhás nappalis Családi ház nagy telekkel eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Best Of Ingatlan