Betöltés...

Eladó családi ház Gencsapáti, Daniella Lakópark

Ár: 98.760.191 Ft

EGY TECHNOLÓGIA, AMI MEGHÓDÍTOTTA A VILÁGOT.

Kanadában és az Egyesült Államokban már a legelterjedtebb könnyűszerkezetes házak építési technológiája, ami most már Magyarországon is elérhető.
A DANIELLA LAKÓPARK Szombathely és Gencsapáti határán várja új lakóit.

Zöldmezős beruházásként összesen 16 db könnyűszerkezetes lakóház kerül kialakításra. Kiváló fekvésű telkeken építjük fel új otthonát, a legmodernebb SIP technológiával, figyelembe véve az új modern energetikai és építészeti jogszabályokat. Lakóháza 4-8 hónap alatt a ZBAU gyors és megbízható kivitelezésében a legjobb minőségben kulcsrakészen elkészül. A DANIELLA LAKÓPARK a 89-es és 87-es főút szomszédságában helyezkedik el, így gépkocsival Szombathely körgyűrűjén a város minden oldalról gyorsan és jól megközelíthető. A 89-es és 87-es főútvonalak pár éven belül további fejlesztésen esnek át, ezáltal a gyorsforgalmi utak közvetlen és gyorsabb elérést biztosítanak Kőszeg, Bucsu és Ausztria, de a 86-os főút közvetlen irányában is. A telkek összterülete épületenként megoszlik, így egy-egy épülethez tartozó telekméret várhatóan 438 és 478 m2 közé esik. Családi házaink alaprajzai változatos elrendezéssel a mai kornak megfelelő igények alapján készültek, tíz különböző típustervből választhat. A terveket komoly múlttal rendelkező építészmérnökök készítették, mely hátteret biztosít az új modern építészet és a felmerülő igények összehangolásában. Egyedi tervdokumentáció alapján is kivitelezzük modern SIP panelből készült otthonát!
A lakóépületbe, lakásokba nem szerelünk gázt, a kialakítandó fűtés elektromos üzemű.
HATFÉLE FŰTÉSI LEHETŐSÉGET KÍNÁLUNK.
1. Alapfelszereltségben a NordArt Adax Neo Wi-Fi fűtőpaneleket szereljünk radiátorok helyett.
2. A NordArt Heatcom elektromos padlófűtési rendszert kiegészítő fűtésként ajánljuk a fűtőpanelek mellé vagy akár helyettük is.
3. A NordArt Adax Neo és Heatcom elektromos fűtési rendszer kombináltan, mely egyben a padozatot is és a légteret is fűti. Így kombináltan, határozottan magasabb komfortfokozatba kapcsoltunk, hiszen minden olyan lehetőséget kihasználunk, ami az okos otthonok alapvető igénye.
4. Hagyományos radiátoros fűtés elektromos kazánnal szerelve, mely a használati meleg vizet is elkészíti.
5. Hagyományos radiátoros fűtés, elektromos fűtőpatronnal ellátott hőcserélős tartállyal szerelve, mely a használati meleg vizet is egyben elkészíti.
6. Hagyományos radiátoros fűtés mellett, levegő-víz hőszivattyús rendszerrel, mely hatékonysága messze erőteljes fűtés kialakítására ad lehetőséget elektromos rendszerekkel gondolva.

A hirdetésben szereplő ingatlan a Justitia típusház.
A Justitia ház ára a kulcsrakész állapot alapján került kiszámításra.

Típusházunk a mai kornak megfelelő tervezéssel készült könnyűszerkezetes családi ház, mely megfelel a legnagyobb energetikai követelményeknek és besorolása lehetővé teszi a kamattámogatott hitel, CSOK és egyéb kedvező finanszírozás igénybevételével történő megépítését. Az épület tervezésénél fő szempont volt a nagyobb családok számára is ideális helyiség kiosztás.
Ha felkeltette érdeklődését, bővebb tájékoztatásért keresse irodánkat! Igénybe vehető állami támogatások a CSOK-on kívül, kamattámogatott hitel, babaváró, ÁFA visszaigénylés, illeték kedvezmény. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 346641
Tulajdonságok
Település: Gencsapáti
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Daniella Lakópark
Telek nagysága (m2) : 478
Épület hasznos területe (m2) : 183
Szobák száma: 4
Fűtés: Egyéb fűtéses
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 190 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Gencsapáti, Daniella Lakópark" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat