Betöltés...

Iregszemcsei családi ház

Ár: 25.000.000 Ft

Csaknem tízmillióval olcsóbban!!! A "boldog békeidőket" visszaidéző, hangulatos nagygazdai ház várja új tulajdonosát Iregszemcsén. A település Siófoktól 30, a gyógyvízéről híres Tamásitól 10 km-nyire található. Az ingatlan a módos vidéki gazdák lakóhelyének hangulatát sugallja. Az épület statikailag jó állapotban van, kívülről pár éve rendbe tették, de belülről ráfér egy kis frissítés, felújítás. Állandó lakásra és gazdálkodásra kiválóan alkalmas, melléképületeiben garázs, istálló, disznó- és tyúkól, valamint pince is található. A több mint 7000 m2-es területen még egy 150 m2-es szénatároló is használható állapotban van. A lakóépület szobái viszonylag jó állapotú, de régi padló borításúak, az ablakok dupla fa ablakok, a fűtés ház központi fűtéssel megoldott, amelyet igény szerint gáz kazánról, vagy vegyes tüzelésű kazánról is lehet üzemeltetni. Vezetékes ivóvíz van, de ásott kút is található az udvarban, a szennyvíz derítőbe van kötve, de a szennyvíz csatorna is ott húzódik az utcában, az ingatlan előtt. A házban található régi, patinás bútorok megállapodás alapján maradhatnak is a házban.
Ezen az ingatlanon túl mintegy 3.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?
Amennyiben az iregszemcsei családi ház, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Tulajdonságok
Település: Iregszemcse
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 7200
Épület hasznos területe (m2) : 130
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 235 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Iregszemcsei családi ház" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Lidohome Siófok