Betöltés...

Álomház vidéken

Ár: 110.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az álomház Pest megyében, Perbál községben található, csendes, családias falusi környezetben. Ez a barátságos sváb falu, a Zsámbéki-medence északkeleti részén a Pilis lábánál helyezkedik el. A falu az elmúlt pár évben, komoly infrastrukturális fejlesztéseken ment keresztül, új egészségház épült, valamint új óvoda, termelői piac is. A háztól ezek gyalog kb.: öt perc alatt elérhetők. Az egyedi tervezésű és építésű mediterrán jellegű családi ház a 2000-es évek elején épült, vasbeton alapra, blokk téglafalazatból. Az összkomfortos ház melegét a gázüzemű kazán biztosítja radiátoros hőleadók által valamint a nappaliban és étkezőben kandallók segítségével, a melegvíz ellátását villanybojler biztosítja, az emeleti részen lett felszerelve a lakás kellemes hőérzetét biztosító hűtő-fűtő klímaberendezés. A stílusos 3 szintes ház sok tekintetben egyedi megoldások alkalmazásával épült. 


A lakóház hasznos alapterülete: 210 nm (ebből a földszint: kb.: 120 nm, emelet: kb.: 94 nm, a pincerész kb: 40 nm)
A telek mérete: 425 nm. két utcára nyíló


Főbb jellemzői:
- A földszinti részen található egy amerikai konyhás étkező rész,
- Tágas nagy nappali
- Hálószoba beépített szekrénnyel és fürdőkáddal
- Fürdőszoba zuhanykabinnal, WC-vel
- Mosókonyha
- Nagy méretű télikert

Emeleti rész:
- Két gyerekszoba
- Tágas hálószoba (ebből nyílik egy saját gardrób szoba)
- Két fürdőszoba (egyikben fürdőkád, zuhanykabin, WC, és dupla mosdókagyló, a másikban zuhanykabin, mosdókagyló, WC található)
- Dolgozószoba
Szuterén szint:
- Az udvarról megközelíthető a pinceszint, melyben találunk egy kb.: 20 nm-es borospincét, valamint a nappali alatt elhelyezkedő szintén kb.: 20 nm-es társasági borozgató helyiséget.
Ezen kívül a telek egyedi adottságai miatt (két utcára nyílik) a műúttal ellátott utca felől lett kialakítva az automata kapuval ellátott garázs, melynek a folytatásában találunk még tároló helyiséget, valamint a telek másik utca felőli részén is kialakításra került egy garázs, kerti tároló és tűzifatároló is. Az udvar parkosított, díszfákkal, és növényzettel ellátott, valamint süllyesztett öntöző berendezéssel rendelkezik. Az udvaron találhatunk még kerti sütögetéshez kialakított bográcsozót. A ház biztonságáról a beszerelt riasztó berendezés gondoskodik.
Az építés során a tulajdonos számára fontos volt mindenben a minőségi építőanyagok használata, a burkoló anyagokat Olaszországból hozatta, a zuhanykabinok, a csaptelepek, a világító berendezések, stb. mind ezt tükrözi. 

Ajánlom mindenkinek aki szeretné átérezni ezt a mediterrán stílusú életérzést, és egy ilyen csodálatos, szép, otthont szeretne magának és családjának megvásárolni.


Amennyiben felkeltettem az érdeklődését és szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem a +36303865745 telefonszámon keressen bizalommal.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adato

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Perbál
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Deák Ferenc
Telek nagysága (m2) : 425
Telek beépíthetősége (%): 50
Épület hasznos területe (m2) : 210
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Komfort: Luxus
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Két garázs, parkosított udvar, pince
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 165 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Álomház vidéken" című hirdetést látja. (fent)