Betöltés...

Eladó új építésű, korszerű családi házak Siófokon

Ár: 89.250.000 Ft

Megvételre kínálunk Siófokon - a Balaton parttól és a városközponttól is gyalogosan mindössze 5 perc alatt elérhető - új építésű családi házakat. A mini lakópark 2400m2-es telken valósul meg, ahol kiemelkedő minőségű házak épülnek. Az ingatlanokhoz saját, körbekerített kert tartozik, ami az öt darab családi háznál eltérő méretű. A teraszos házakban korszerűen kialakított kertkapcsolatos tágas nappali, étkező, konyha, három teljes értékű hálószoba, két fürdőszoba, egy vendég WC és háztartási helység kerül kialakításra. A házak 95%-os készültségűek, hamarosan birtokba vehető.
A teraszos házakban korszerűen kialakított kertkapcsolatos tágas nappali, étkező, konyha, három teljes értékű hálószoba, két fürdőszoba, egy vendég WC és háztartási helység kerül kialakításra.
Az épületek egy szintesek, nem alá pincézettek. Az épület szeglemezes tetővel készül, antracit színű betoncseréppel.
A házak korszerű, minden igényt kielégítő hőszivattyús, minden helység padlófűtéssel és a szociális helységeken keresztül, átszellőztetéssel kombinálva rendkívül költséghatékony fenntartást biztosít, jelentős megtakarítást eredményezve a rezsi költségekben. A hálószobákban, nappaliban klíma kerül beépítésre központi kültéri egységgel. A hálószobák, illetve a nappali hőmérséklete az egyéni igények szerint külön termosztáttal állítható.
Az energiaszolgáltatás H tarifás áramszolgáltatással történik, és a napelem előkészítésnek köszönhetően lehetőség nyílik további költségmegtakarításra.
A házak több zónás riasztó rendszerrel lesznek felszerelve. Okos otthon kialakításunknak köszönhetően a hűtés-fűtés, a riasztó rendszer és a kamera rendszer is telefonról irányítható.
A nyitott gépkocsi parkoló, -mely a vételár részét képezi - a ház mellett található, itt a későbbiekben igény szerint garázs is építhető.
A saját, intim kertben igény szerint a teraszok mellett gyermekeknek játszótér, grillező vagy akár medence is kialakítható.
A megadott ár 15 m2 burkolt teraszt is tartalmaz
kertkapcsolatok 153-191 m2
Akár állandó otthonként, akár nyaralóként használná az ingatlant, a legmodernebb elvárásoknak megfelelő megoldásokkal fog találkozni. A házak korszerű szigetelése, gépészete, mérete, felszereltsége, kivitelezése és helykialakítása minden mai igényt kielégít. Otthona a szenvedélyünk - Bízza ránk, tudjuk miről beszélünk!  Amennyiben értékesítené ingatlanát, kérjen egyedi ajánlatot!
Tulajdonságok
Település: Siófok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Telek nagysága (m2) : 350
Épület hasznos területe (m2) : 116
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.04.23
Eddig megtekintették 256 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó új építésű, korszerű családi házak Siófokon" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Openhouse Székesfehérvár