Betöltés...

Eladó Ikerházak Kiváló Adottságú Saroktelken

Ár: 77.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A kedvelt településen, Levélen kínálok Önöknek 2 ikerházi lakást kiváló adottságú saroktelken. A település kedvező elhelyezkedésű, közel esik az osztrák és a szlovák határhoz is. A lakások kiváló adottságú saroktelken kerülnek felépítésre kiváló infrastruktúrában a falu központi részén kulcsrakész állapotban. Az lakóház belső kétszintes, tégla falazatú, a külső homlokzati szigetelés pedig 15 cm. A lakóház 108 m2 nagyságú, a hozzá tartozó telek pedig 285 m2. Energetikai besorolása: BB. Az átadás tervezett időpontja: 2023 nyara. A vevő standardáras megegyezés szerint megválogathatja a burkolatokat illetve szanitereket saját ízlésének megfelelően.

AZ ALSÓ SZINT HELYISÉGEI: Az alsó lakótér 63,99 m2 nagyságú melyből egy 18,76 m2-es terasz nyílik, 1 hálószobából , nagyméretű amerikai konyhás nappaliból, fürdőszobából, WC-ből és háztartási helyiségből áll.

A FELSŐ SZINT HELYISÉGEI: 3 hálószoba, gardrób helyiség, fürdőszoba + wc. A felső szint hasznos alapterülete: 44,45 m2.

A fűtés gázfűtés + padlófűtés. A lakás rezsije energetikai besorolásának köszönhetően rendkívül alacsony. Az udvarrész elkerített. Ha kényelmes otthonra vágyik ideális telekmérettel Önnek ajánlom ezt a remek minőségű otthont! Kulcsrakész ár: 77.500.000.- forint. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Levél
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: IRODA
Telek nagysága (m2) : 285
Épület hasznos területe (m2) : 108
Szobák száma: 4
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 284 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó Ikerházak Kiváló Adottságú Saroktelken" című hirdetést látja. (fent)