Betöltés...

Eladó családi ház! Gyömrő, Baross utca 8.

Ár: 174.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Luxus otthon eladó Gyömrőn!

Gyömrő egyik csendes mellékutcájában, a központhoz közel, a legnagyobb gondossággal és igényességgel kivitelezett 213m2 minimál stílusú, luxus családi ház ELADÓ. Klasszikus elegancia és korszerű megoldások jellemzik.

Az ingatlan egyedi tervezésű, prémium anyagokból épült 2015-ben, a teraszt és a ház egy részét mészkő fedi. Az egész épület hőszigetelt, a tető extra erős hőszigeteléssel ellátott.

A 3 szintes, 4 szobás, 2 fürdőszobás ingatlan számtalan kényelmi funkcióval rendelkezik. Az alsó szinten egy burkolt, tiszta garázs vizesblokkal került kialakításra és egy külön bejáratos nagy helyiség, amely alkalmas lehet irodai/üzleti tevékenységre (fodrászat, kozmetika stb.). Jelenleg edzőteremként használják. A kazánház is itt helyezkedik el.

A földszinten egy nappali + étkező, konyha, kamra, két nagyméretű hálószoba, fürdőszoba és 2 WC található. A ház különlegessége a nappali, amelyben 6 méteres belmagasság található, egészen a tetőgerincig nyitott térrel rendelkezik és az itt elhelyezett tetőablakoknak köszönhetően egészen különleges, fényjátékban úszik. A nappali minden része egyedileg, prémium minőségű bútorzattal beépített. Csakúgy, mint a lépcső alatti holttér.

Mindkét hálószobából kijárat nyílik az 53 nm -es teraszra.

A felső szinten egy dolgozó, háztartásihelyiség, és egy saját fürdőszobával rendelkező nagyméretű hálószoba kapott helyet.

A ház fűtése gázkazánnal, elektromos kazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldott. Kifejezetten kedvező az ingatlan rezsije, mivel minden helyiségben padlófűtés van. Minden hálószoba saját termosztáttal rendelkezik, egyedileg szabályozható mindegyik helyiség hőmérséklete, amely funkció nagyon kevés ingatlanban megtalálható, azonban a mindennapi életben nagyon fontos komfort és takarossági tényező. Gondoljunk csak arra, amikor a család egyik fele fázik, a másik fele pedig ablakot nyitna – ezek állandó konfliktusforrások, amelyet ez a különleges rendszer kiküszöböl. A világítás a ház összes helyiségében egyedileg szabályozható led, színe és fényereje változtatható.

Minden nyílászáró automata elektromos rejtett redőnyökkel ellátott. Az ingatlan klímával, riasztóval és kamerarendszerrel is felszerelt.

A modern stílusú ház egy átmenő forgalomtól mentes, csendes mellékutcában 649 nm nagyságú telken helyezkedik el. Az udvarra és a garázsba 2 elektromos kapun át jutunk. Az előkert nagy része térkövezet, többi része parkosított, gondozott pázsittal rendelkezik. A teljes kert területén elektromos öntözőrendszer gondoskodik a fű és a növényzet locsolásáról.

Budapesttől alig 30km-re, könnyen és gyorsan megközelíthető.
Iskola, buszmegálló, piac, gyógyszertár, bevásárlási lehetőség, étterem, cukrászda pár percen belül elérhető.
Tömegközlekedéssel Budapest, Keleti Pályaudvarról vonattal, Örs Vezér Térről távolsági busszal juthatunk el.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Gyömrő
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Baross utca 8
Telek nagysága (m2) : 649
Épület hasznos területe (m2) : 213
Szobák száma: 4
Komfort: Luxus
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 225 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház! Gyömrő, Baross utca 8." című hirdetést látja. (fent)