Betöltés...

Eladó családi ház Alibánfa, Alibánfa, eladó ház, nagy terület!

Ár: 12.900.000 Ft

Eladó Családi Ház Alibánfán – Ideális Befektetés és Álmai Otthona!

Eladásra kínálunk Alibánfán egy AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, de FELÚJÍTÁST IGÉNYLŐ családi házat. Az INGATLAN nagyszerűségét a hozzá tartozó impozáns, 4140 m²-es terület adja, mely egy ERDŐSÁVVVAL zárul. Ez a terület kiválóan alkalmas kertészkedésre, gazdálkodásra, vagy akár pihenőövezet kialakítására is, hiszen a terület hátsó részén található erdősávban számos fafajta megtalálható.

A tégla építésű, 90 m²-es ház két szobából, egy KIS NAPPALIBÓL, konyhából, étkezőből és fürdőszobából áll. További előnye, hogy a HARMADIK SZOBA kialakítható egy jelenleg külön bejárattal rendelkező tároló helyiségből. Szinte minden közmű be van vezetve az épületbe, a fűtést jelenleg egy cserépkályha biztosítja. A cserepekkel fedett tető stabil, a csatorna újonnan lett cserélve.

Az ingatlan bejárata egy kétszárnyú kapun és egy kiskapun keresztül közelíthető meg. A terület három oldalról drótkerítéssel bekerített, így biztonságos környezetet nyújt. Az udvar egy része füvesített, árnyas fákkal, bokrokkal és virágos növényekkel díszített, továbbá gyümölcsfákkal is rendelkezik.

A ház mellett egy FELÚJÍTANDÓ MELLÉKÉPÜLET is található, amely számtalan lehetőséget rejt magában. Az ingatlan per- és tehermentes, így azonnal birtokba vehető, ami különösen előnyös lehet azok számára, akik sürgősen keresnek új otthont vagy befektetési lehetőséget.

Ha az INGATLAN felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, kérem, hívjon!
Irodánk INGYENES HITELTANÁCSADÁSSAL és HITELÜGYINTÉZÉSSEL, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Önt.

Ne hagyja ki ezt a KIVÉTELES LEHETŐSÉGET! Forduljon hozzánk bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 340349
Tulajdonságok
Település: Alibánfa
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Alibánfa, eladó ház, nagy terület!
Telek nagysága (m2) : 4140
Épület hasznos területe (m2) : 90
Szobák száma: 2
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 275 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Alibánfa, Alibánfa, eladó ház, nagy terület!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat