Betöltés...

Kuriózum a győri ingatlanpiacon, igényesség és elegancia

Ár: 99.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kuriózum a győri ingatlanpiacon – igényesség és elegancia találkozása Győr-Szigetben

Ha indíthatok egy kis szubjektivitással; egyszer valaki azt kérdezte tőlem: „Klaudia, te értékesítőként annyi ingatlanban megfordultál már… Találkoztál olyannal, hogy már az ajtón belépve az a bizonyos „wow!” / „hű, ez igen!” jellegű érzés megragadott?” Na ez egy ilyen ingatlan! Hogy miért? … Sorolom!

- Igényes, fényes felületű burkolatok, pasztellszínek, dóroszlopok, boltívek – a stílus és az elegancia tökéletes harmóniája az egyszintes családi ház 180 nm-én.

- Tágas élettér – minden négyzetméterét színvonalas kivitelezés jellemzi. Elosztása kiváló. A leendő tulajdonos sokféleképpen kihasználhatja a tágas terek adta megannyi lehetőséget: nappali + étkező 67 nm-en, továbbá előszoba, konyha, közlekedő, kazánház, WC, gardróbszoba, tusoló, fürdőszoba WC-vel + bidével, valamint 3 külön nyíló szoba adja a 180 nm lakóterületet.

- Minőség – a házba belépve már az előtér előrevetíti az ingatlan minőségi jellegét. A kivitelezés során minden részlet kellő gondossággal került megalkotásra.

- Modern gépészeti- és biztonságtechnikai megoldások – a ház biztonságáról riasztó- és kamerarendszer gondoskodik, melynek felvételei több helyiségből is nagyképernyőn nyomon követhetők. A ház 30 nm-es, kerti amerikai konyhának kialakított melléképületében is hasonló színvonal dominál: modern berendezés és konyhagépek, „hatodik érzék” sütő, soft close típusú szekrények, letisztult összhatás. Ez a melléképület akár önálló lakrészként is funkcionálhat.

- Az ingatlanhoz 619 nm összközműves telek tartozik, melléképülettel és fedett, térkövezett gépkocsibeállóval. A kapuk elektromosok.

- A ház klimatizált (új Daikin klímarendszer). Fűtése gáz cirkó (padlófűtés + kiegészítő radiátorok), míg a melléképület melegéről gázkonvektor gondoskodik.

- Belváros közelsége, kiváló infrastruktúra.

Irányár: 99 900 000 Ft.

Modern, különleges, kifinomult ingatlant keres, aminél nem kell bajlódni a felújítással? Most megtalálta!

Viedó elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=ReY5JfW629Y

Komoly érdeklődők jelentkezését várom a megadott telefonszámon, hétvégén is! Bátran tegyen ajánlatot, ingatlan / csere beszámítható.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Győr
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Győr-Sziget
Telek nagysága (m2) : 619
Épület hasznos területe (m2) : 180
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 156 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Kuriózum a győri ingatlanpiacon, igényesség és elegancia" című hirdetést látja. (fent)